Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Handelaarsdag

Op maandag 13 juni organiseert BHV (Bolderbergse Handelsvereniging) in samenwerking met Circuit Zolder en de ondernemers binnen het Circuit een kennismakingsdag.

Iedereen word tegen 8 uur verwacht in het bisnesscentrum voor een lekker ontbijt. Tijdens dit ontbijt zal de nieuwe directeur van Circuit Zolder een korte verwelkoming doen. Nadien zal je een rondleiding krijgen in en buiten de gebouwen. Zo kan je het veiligheidscentrum bezoeken terwijl het in werking is,. Want die dag zijn er motoren aan het racen op het Circuit. Je zal ook een blik kunnen werpen in de VIP ruimtes en andere zalen. Ook het museum zal kort bezocht worden. Verder zullen ook alle ondernemers die binnen het circuit actief zijn, een demo geven. Zo kan je de motoren op het Circuit in actie zien, driften, electrisch motocross, karten, electrische wagens (vitamobility), slipcursus, racesimulators, paintball, e-bike 4 kids, telegeleide auto's, BMX, BMX free style, Dirty track. Eindigen doen we in The Wheels om nog te netwerken.

Een dag waarop je in eigen dorp, gratis, een unieke ervaring kan opdoen.

Inschrijven is verplicht om organisatorische redenen en max 2 personen per onderneming.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
         

Deze website is eigendom van BHV (Bolderbergse Handelsvereniging) voor nieuws mail nieuws [at] bolderberg [dot] be voor al de rest bhv [at] bolderberg [dot] be