Home

Verbouwing infokantoor toerisme

Een bericht van Toerisme Heusden-Zolder:

Wij verbouwen!

Tussen 23 februari en 20 maart sluiten wij het infokantoor in Bolderberg. Wij helpen je graag verder op het gemeentehuis, Heldenplein 1:  afdeling vrije tijd.  Onze openingsuren blijven ook daar van maandag tot vrijdag: 9-12 en 13-16 uur. (graag aanbellen 'vrije tijd' bij sluiting overige diensten).

Vanaf 23 maart kun je weer terecht in het vernieuwde Infokantoor Toerisme, Vrunstraat 6.

Telefonisch blijven we bereikbaar op het vertrouwde nummer :  +32 11 80 80 88

Onze excuses voor het ongemak. Medewerkers toerisme en evenementen.

Bron: Toerisme Heusden-Zolder

Safer internet met Charlie

De website van Bolderberg steunt ook het project van Child Focus, Microsoft en Proximus rond het veilig gebruik van het internet. We gaan de volgende dagen dan ook enkele filmpjes tonen over begrippen die gebruikt worden in de digitale wereld. Maar die niet zo bekend zijn.

Bron: Child Focus

Inbraak in de Tulpenlaan

Vrijdagavond is er ingebroken in de Tulpenlaan. Details ontbreken nog, maar als er iemand iets verdachts opgemerkt heeft, neem zeker contact op met de politie!

Bron: Het Belang van Limburg

Inwoners Bolderberg kunnen ook terecht in lummen op het containerpark.

De gemeente Lummen is ook toegetreden tot Limburg.net. Dit maakt dat de inwoners van Heusden-Zolder ook terecht kunnen in lummen vermits de prijzen hetzelfde zijn en ook de openingsuren. Dit is voor inwoners van Bolderberg, Boekt en Viversel zeker een meerwaarde vanwege veel korter bij.

Voor de openingsuren van het recyclagepark van Lummen kan je terecht op: http://www.limburg.net/openingsuren-adressen

Voor de quota en tarieven kan je hier terecht:  http://www.limburg.net/quota-tarieven-en-betalen

 

Bron: Limburg.net

Jongste VCK volleyers alweer in topvorm op verkleed tornooi in Eisden

Zondagmorgen om half tien vertrokken 26 van de jongste VCK volleyballers naar Eisden om voor de derde keer dit seizoen het 'regiotornooi' te spelen.

Bijzonder dit maal was dat de spelers en speelsters zich mochten verkleden. De zaal was hierdoor kleurrijk versierd;

Onze kinderen speelden in totaal zes verschillende spelvormen. Met grote inzet werden indiaca's over gekleurde linten geslaan, rolden de kinderen van schuine matten, lieten de ballen in hoepels botsen om dan verder te toetsen en speelden sommigen voor de eerste keer onderarms.

Het feit dat er in totaal iets minder kinderen aanwezig waren gaf onze kinderen meer ruimte om er voluit voor te gaan. Proficiat aan alle deelnemers!

Bron: VCK

Lovoc Lommel 3 - VCK Bolderberg 2

Setstanden :  20-25, 25-22, 25-22, 23-25, 8-15

De match startte in een gezapig tempo. Zonder veel spektakel hielden de twee ploegen tot 10-10 de balans in evenwicht. Met Dries Berckmans aan het kanon kon VCK naar 12-14 uitlopen. Tom Hoebers sloeg een ace en met de legbal van Steven Vanderzande werd het 13-16. Janssenswillen bracht met enkele bloks Lovoc bij 15-16 langszij. Een sterk spelende Hans Hoeyberghs loodsde met enkele mooie acties VCK naar 17-21. Dries Berckmans en Tom Hoebers maakten er met een killblock 17-22 van. VCK ging op haar elan verder. Roel Tilkin kon op een sublieme manier zijn middenman Tom Hoebers vrijspelen. Tom aarzelde niet om af te maken. Met een legbal van Tom Hoebers kreeg VCK bij 19-24 een eerste setbal. Dries Berckmans maakte bij 20-25 een einde aan de eerste set.

Bron: Eddy Polus

Voetbal afgelast

Het Provinciaal Comité Limburg van de voetbalbond heeft beslist over te gaan tot een algemene afgelasting op zondag 25 januari 2015 van volgende wedstrijden (competitie, vriendschappelijk en tornooien) van de 1ste elftallen, jeugd en G-voetbal. Iedereen kan nu genieten van het veldrijden in Hoogerheide met de GP Adrie van der Poel


Brasserie Kerosy gaat voor Valentijn.

Elke zondag kan je bij Brasserie Kerosy op Domein Bovy terecht voor het allerlekkerste luxe ontbijt. Nadien kan je wegdromen bij de openhaard met een heerlijke Latté.

Maar voor Valentijn doen we iets speciaal voor de geliefden. Het is wel noodzakelijk om te reserveren.


Klas van 1988 houdt een reünie

Gisterenavond kwamen in de Savarin de jongeren samen van het geboortejaar 1988. In eerste instantie zou bijna iedereen komen. Maar op het laatste moment waren er toch enkelen die het lieten afweten. Voor Kevin Holsteyns was dit mooi meegenomen want hij zat als enige jongen tussen de meisjes Nele Bosmans, Ann Corthouts, Eveliene Dullers, Anke Bongaerts, Tina Tits, Prya Cornelis. Na een gesmaakte maaltijd ging het richting Sint Job waar er nog enkelen zoals Yanick Fabbro en Geert Janssen zich bij de groep voegden.

 

 

Bron: Foto Eveline Dullers

Belcar terug van weggeweest.

De Belcar is terug! De mythische naam die vanaf eind jaren ’90 in de nationale autosport een stevige reputatie verwierf, maakt zijn comeback. 2014 was het jaar van de revival van de MENZO 24 Hours of Zolder, 2015 wordt de bevestiging en vooral de revival van de Belcar Trophy. Circuit Zolder zet zo nog maar eens zijn schouders onder de nationale autosport, met een stabiel en open reglement dat meer dan ooit de rijders en teams uit onze contreien moet overtuigen. Het nationale kampioenschap BRCC zal tot driemaal een wedstrijd in de wedstrijd vormen, volgens het reglement van de Belcar Trophy.

De première vindt plaats op 9 en 10 mei tijdens het weekend van het New Race Festival, de tweede proef is voorzien op 20 en 21 juni tijdens de Syntix Superprix powered by Pirelli. De MENZO 24 Hours of Zolder staat traditiegetrouw op de racekalender einde augustus, meer bepaald van donderdag 27 augustus tot zondag 30 augustus.

Ook onze dorpsgenoot Frank Beliën wil samen met zijn eeuwige teamgenoot Anthony Kumpen en Bert Longin alle wedstrijden in de Belcar-Trophy rijden zij met een Wolf GB08 en de 24 Hours of Zolder.

Bron: Circuit Zolder

Inhoud syndiceren

         

Powered by www.HostYou.be & www.SycroCMS.com