Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Bert Houbrechts uit Bolderberg geeft zijn ontslag als voorzitter open VLD Heusden-Zolder

Foto Open VLD H/Z Bert  Houbrechts die in oktober 2016 het voorzitterschap overnam van Patrick Schroyen
Hierbij wil jullie in kennis stellen dat ik met onmiddellijke ingang stop als voorzitter van ‘Open Heusden-Zolder’, de lokale Open Vld afdeling van Heusden-Zolder.  
Het is niet mijn stijl om de vuile was buiten te hangen, maar het was al langer een publiek geheim dat ik met bepaalde bestuursleden niet meer door dezelfde deur kan. Bovendien voel ik geen vooruitgang en heerst er een algemene apathie. Natuurlijk steek ik zeker ook de hand in eigen boezem. De kloof tussen de oude en nieuwe garde is niet overbrugd en dan faal je ook als voorzitter. En misschien is mijn houdbaarheidsdatum ook wel sneller verstreken als verwacht. In ieder geval, als iedere minuut vrije tijd opgeofferd aan politiek, je twee minuten negatieve energie geeft, ben je verkeerd bezig.

Toch ben ik het project rond Open Heusden-Zolder goed genegen, anders had ik er niet persoonlijk voor gezorgd dat Veronique Bartels de overstap zette. Er wacht haar een zware taak om de partij op de rails te zetten richting verkiezingen.

Voor mij is het aldus een korte passage geweest in de lokale politiek. Een 2-tal jaren geleden ben ik actief bij Open Vld terechtgekomen, een half jaar later werd ik vrij onverwacht verkozen tot voorzitter. Maar dat is bij een gedeelte van de groep, onder leiding van de vorige voorzitter, nooit goed verteerd. En na 1,5 jaar tegenwerking stop ik er dan ook wijselijk mee. Ik ben vanaf heden ook geen lid meer van Open Vld.

Ik wil jullie ook bedanken voor de voorbije samenwerking   Bert Houbrechts

info Rudi Coomans

         

Wil je nieuws melden mail naar nieuws [at] bolderberg [dot] be.

Comments