Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Bolderberg leeft …. En dat weten we maar al te best!

Traditiegetrouw proberen we met BHV, de Bolderbergse Handelsvereniging, samen met de Middenstandsraad van Heusden-Zolder en het gemeentebestuur, gedurende de kerstperiode Bolderberg om te toveren tot een gezellig, warm kerstdorp. Dit onder andere door:

  • het plaatsen van de kerstverlichting langs de St-Jobstraat, Vrunstraat en Galgeneinde
  • onze jaarlijkse Bolderbergse Kerstboom
  • de Kersthappening in het centrum van Bolderberg + fakkeltocht op domein Bovy

Onze traditionele kerstboom met versiering en verlichting, gevoed door zonnepanelen, is sinds vorig jaar vervangen door een modernere versie met enkel verlichting. De reden hiervoor is te zoeken in de logistieke problemen die een boom van ca 8m hoogte met zich meebrengen.

De jaarlijkse kersthappening zal dit jaar doorgaan op zaterdag 09 december 2017 op het Castellopleintje (aan café St-Job en café Nieuw Bolderberg). Ook dit jaar belooft het weer een gezellig treffen te worden voor de inwoners van Bolderberg en omstreken.

Voor de aanvang van de Kersthappening vindt er ook weer dit jaar een fakkeltocht plaats. In tegenstelling tot de vorige jaren wordt er dit jaar 1 tocht voorzien in en op het gezellige Bovy.

Net zoals vorig jaar wordt er ook dit jaar vuurwerk voorzien en een grote tent om ons warm en droog te houden. Daarnaast wordt er ook nog naar randanimatie gezocht om de gezelligheid rond kerstmis nog meer te accentueren. BHV zal o.a. deelnemen aan de “De Warmste week” van Studio Brussel en dit ten voordele van ’t Wijerke (VZW Stijn). Voor de standhouders worden er ook dit jaar weer degelijke tenten voorzien van 5x5m of 5x2.5m. Dit geheel wordt nog intenser beleefd door de aanwezigheid van een DJ en de enige echte zingende kerstman….

Voor deze happening zijn we ook nog steeds op zoek naar standhouders.                                                                                                    

De prijzen voor een stand zijn afhankelijk van de grootte van de stand, nl

  • stand 5m x 2.5m                :              €80
  • stand 5m x 5m                  :              €140

 Indien er interesse is om een stand te huren kan je steeds contact opnemen via mail aan bhv [at] bolderberg [dot] be.

De bestuursleden van de handelsvereniging werken goed en hard en kunnen best elke financiële steun en sponsoring gebruiken. Neem even contact op met de voorzitter Frederik Maris. Gegevens vindt u op de website van Bolderberg.

Veel plezier op 9 december en misschien zien we ons wel.....

Frederik Maris

voorzitter BHV

 

         

Wil je nieuws melden mail naar nieuws [at] bolderberg [dot] be.

Comments