Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Een veilige cadeaubon voor veilige kinderen en veilige vrienden.

Een rijvaardigheidscursus is zinvol voor iedereen: jong of oud, man of vrouw, ervaren of minder ervaren. Want weet jij hoe je een obstakel dat plots voor je opduikt moet vermijden? Weet jij hoe je een noodstop moet maken? De moderne voertuigen hebben allerlei vernuftige hulpmiddelen aan boord om de veiligheid te verhogen. Toch is het de bestuurder die moet weten hoe deze hulpmiddelen te gebruiken.

Bij ProMove kan iedereen terecht om dit alles te leren. Dus koop een cadeaubon op www.promove.be en ontvang deze bon onmiddellijk in je mailbox. Verkies je een originele geschenkverpakking, dan kan je je cadeaubon kopen in ons rijvaardigheidscentrum op Circuit Zolder.

Na afloop krijgt je kind/vriend/vriendin/… ook een getuigschrift van deelname waarmee ze bij bepaalde verzekeringsmaatschappijen terecht kunnen voor een korting op hun autopolis. Het grootste voordeel is uiteraard dat ze na afloop van deze sessie een bewustere bestuurder zijn geworden. Een voordeel waarvan zij niet alleen genieten, maar ook hun passagier(s) en de andere weggebruikers.

         

Wil je nieuws melden mail naar nieuws [at] bolderberg [dot] be.