Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Inge Bollen fotografie

Ik ben Inge, mama van twee kids van 10 en 7. Een prachtige dromerige zoon van 10 en een fantastisch lieve en stoere dochter van 7. Ik ben al 16 jaar de fiere vrouw van een schat van een man, die me aanvult in elk opzicht.
 

Tot 2 jaar geleden werkte ik halftijds en genoot ik, met volle teugen, van mijn twee opgroeiende kinderen. In mijn vrije tijd maakte ik véél foto's, van alles en nog wat, maar vooral van die twee bengels. Zo ging de bal aan het rollen. Van een fotoshoot voor vrienden, tot avondschool fotografie, tot specialisatiecursussen Newbornfotografie en uuuuuuren kijken van youtubefilmpjes.

Ik verloor mijn hart aan het fotograferen, aan het vastleggen van herinneringen. Ik verlies mijn hart, keer op keer opnieuw, als ik een baby'tje aan het lachen breng en die heerlijke glimlach kan vastleggen. Als ik twee mensen, die net mama en papa werden, fotografeer met hun vers baby'tje in de armen. De gloed in hun ogen, de liefde voor elkaar.... Dit kunnen, dit mogen vastleggen... Getuige zijn van een moment, dat ze op deze manier voor altijd kunnen koesteren, dat is zo bijzonder! Ik ben enorm dankbaar voor wat ik terug krijg, van mensen die ik voor de lens krijg, van anderen die op de foto's reageren...Ik ben dankbaar om iets met hart en ziel te mogen doen, iedere dag opnieuw! Altijd boeiend, altijd anders, maar altijd met een warm gevoel.

Ik specialiseerde me in newborn- en kinderfotografie en sinds 1 september de fiere eigenaar van een studio aan huis.  Vanaf nu ontvang ik jullie dus graag in ons mooie dorp! Voor een newbornshoot. Voor foto's van jouw mooie gezin. Voor een communiereportage... De mogelijkheden zijn onbeperkt!

We maken er samen iets moois van! 

Benieuwd? Neem zeker een kijkje op www.facebook.com/ingebollenfotografie of  www.ingebollen.be

Wie weet tot binnenkort?!

Groetjes,

Inge

         

Wil je nieuws melden mail naar nieuws [at] bolderberg [dot] be.

Comments