Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Werf Kevin De bruyne veroorzaakt stroomonderbreking Zandstraat

Gisterochtend heeft een deel van de Zandstraat en een aangrenzende straat WEERAL enkele uren zonder elektriciteit gezeten!

Hierdoor zaten een aantal mensen en handelaars in de problemen daar zij hun werkzaamheden niet konden doen en hun technisch materiaal niet werkte. Zo bijvoorbeeld bij Cuisine Culinair van Jan Doumen, een traiteur en delicatessenzaak in de buurt, vielen alle koelings- en vrieselementen uit en konden bereidingen niet gebeuren en leveringen niet plaatsvindenmet alle gevolgen vandien. Gebuur Kantoor Alain Gorremans, een expertisebureau waar servers qua werkmateriaal zeer belangrijk zijn, kwam eveneens zwaar in de problemen. Zij bezitten wel een noodbatterij voor een 1/2 uur maar de onderbreking heeft veel langer geduurd. Gelukkig kan hij met hulp van buren uit een andere straat en kabels zijn server draaiende houden, en was zijn personeel tijdelijk werkloos...

Oorzaak; een leverende vrachtwagen voor de werf van voetballer Kevin De Bruyne reed na lossing weg met een ophoogstaande kipbak met als gevolg dat hij de electriciteitskabels op palen stuk trok. Nochtans zijn de kabels toch duidelijk te zien.... Verstrooid ? niet wakker ? Smartphone ?

Wie gaat de kosten betalen die omliggende mensen en handelaars geleden hebben ?

De redactie

bolderberg.be

         

Wil je nieuws melden mail naar nieuws [at] bolderberg [dot] be.

Comments