Scouts Bolderberg: nieuws vanuit het kamp in Peer.

Scouts Bolderberg: nieuws vanuit het kamp in Peer.

20/07/2020

Met de aankomst van de Welpen en de voorlaatste groep van scouting Bolderberg, aangekomen op het prachtige kampeerterrein in Kleine-Brogel.

De eerste leden, de givers en Jin, van scouting Bolderberg zijn reeds van vorige donderdag aangekomen. Ze bouwden reeds een aantal prachtige constructies met hout en touw, sjorren/pionieren zoals wij dat noemen. De jongste leden, de kapoenen, zullen morgenochtend aankomen.

Ook heeft de leiding veel energie gestoken in het coronavirus proof functioneren van alle takken door iedere groep te voorzien van eigen waterkraantjes, eigen toiletten, een eigen afgebakende zone met speelweide. Dikke pluim voor onze groepsleiding Narwal Aboe en Maraboe om dit alles in deze hele moeilijke tijd nog mogelijk te maken voor de 178 deelnemers van Trappers scouts Bolderberg.

Met een kookteam van 11 personen, uitgerust met handschoenen, maskers, face shields en ontsmettingsgellekes en een leidingsploeg van meer dan 30 man proberen we onze Bolderbergse kinderen een sublieme week te bezorgen.

De omgeving en de zon zijn alvast van de partij en omdat beelden meer zeggen dan woorden vind je hier bijgevoegd een aantal sfeerfoto's van op ons kampterrein.

Zondag worden alle leden weer opgehaald door hun ouders...

Vele groeten van scouting Bolderberg aan de andere Bolderbergenaren.

Klik op "lees verder" voor sfeerfoto 's op kamp...

info Jo Martens, kookteam scouts Bolderberg