Vrije basisschool Bolderberg: 1ste schooldag = vanochtend Schoolstraat groot succes.

Vrije basisschool Bolderberg: 1ste schooldag = vanochtend Schoolstraat groot succes.

01/09/2020

1 september 2020... Memorabele 1ste schooldag na en in een zeer bewogen coronatijd. Maar in Bolderberg alleen maar blije gezichtjes dat de school opnieuw normaal gestart is, en zonder problemen of beperkingen. En laat ons hopen dat dit zo normaal mogelijk blijft voor de kinderen, directie, leerkrachten en ouders.

De 1ste school in de gemeente die de Schoolstraat ingevoerd heeft. Dit om de kinderen op een veilige manier naar de ingangen te laten komen of vertrekken.

Vooraan Kluisstraat werd van 8.15u tot 8.45u de toegang afgezet, tenzij een doorlaatpas, en werden de ouders met auto gesommeerd om de nieuwe toegang parkingweide tegenover het Bocasastraatje langs de Vrunstraat te gebruiken. Ik heb zelf daar een tijdje staan kijken en moet zeggen, de aankomende en vertrekkende ouders deden dit voorbeeldig zonder ook maar 1 conflictsituatie. Onze wijkagent samen met een gemeenschapswachter en 1tje die langs de zijde voetbalplein, die het verkeer begeleidde weg van de school. Zalig om zien hoe de schoolkinderen met ouders te voet of fiets richting school gingen of fietsen zonder te denken aan voorbij rijdende of komende auto's.

En om 8.45 starten de klassen... met blije gezichten. En straks bij einde school herhaald zich dat, hou daar rekening mee.

  • maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 tot 8.45 en van 15 tot 15.30 uur
  • woensdag van 8.15 tot 8.45 en van 12 tot 12.30 uur.

Bedankt voor ieder zijn medewerking.

Klik op "lees verder" en je ziet nog enkele foto 's.

de redactie bolderberg.be  LS