WTCR komt tijdens truckrace naar Circuit Zolder op 12 & 13 september.

WTCR komt tijdens truckrace naar Circuit Zolder op 12 & 13 september.

02/09/2020

Tijdens het beroemde truckraceweekend van volgend weekend 12 & 13 september op Circuit Zolder zal het er stevig aan toe gaan. Met de FIA World Touring Car Cup, de TCR Europe en de Cup & Tourenwagen Trophy en natuurlijk de Dutch Truck Racing Championship beter bekend als de truckrace is dit al een mooi weekend.

Als top op de dagkalender staat één van de drie grootste touringwagen kampioenschappen op de affiche, namelijk de WTCR wedstrijd die normaal in Salzburg doorging. Voor RACB National Team-rijder Gilles Magnus is dit wel heel bijzonder, hij maakt zijn WTCR-debuut dus op eigen bodem.

Circuit Zolder mag dit jaar dan ook de grootste touring wagen kampioenschappen die er bestaan, WTCR, TRC Europe én DTM verwelkomen. De voltallige organisatie staat en vecht voor het overleven van het circuit. Het garandeert een veilig verloop en de organisatie put uit de ruime ervaring die het in de voorbije maanden heeft opgebouwd tijdens de individuele oefenritten en rij-opleidingen.

Het publiek kan spijtig genoeg niet aanwezig zijn. De WTCR wedstrijd zal live uitgezonden worden op Eurosport, TCR Europe en Dutch Truck Racing kan je volgen via de livestream.

info Circuit Zolder