Shopping Bolderberg wordt residentie Bolderberg

Shopping Bolderberg wordt residentie Bolderberg

19/11/2020

Residentie Bolderberg, in de volksmond gekend als de “Holiday Shopping”, werd in 1978 gebouwd naar aanleiding van het Formule 1-toerisme van Zolder. Met het verdwijnen van dit toerisme en de komst van 2 supermarkten in het dorp, heeft het achterliggende handelsgedeelte geen bestemming meer. Daar komt nu verandering in! Het pittoreske Bolderberg heeft al jaren een enorme aantrek van mensen uit Limburg en ver daarbuiten. Het is gezellig vertoeven in dit harmonieuze kerkdorpje, gelegen midden in het groen. Gezien de stijgende vraag naar woongelegenheid zag Aurinvest (van Philippe Peeters, een projectontwikkelaar uit Bolderberg), een ultieme kans om het voormalige handelsgedeelte om te toveren naar 8 luxueuze appartementen waarvan één knappe duplex.
De bestaande handelszaken aan de voorgevel zijn succesvol en zullen uiteraard blijven.

Het worden luxueuze BEN-appartementen (bijna energie-neutraal) met oog op kwalitatieve afwerking en comfort. Elk van deze appartementen zal een bewoonbare oppervlakte krijgen van zo’n 110m² met telkens een privé terras. Niet enkel de binnenzijde zal aangepakt worden, ook de buitenkant van het gehele gebouw zal in een nieuw jasje gestoken worden.

Rondom het gebouw maakt de huidige verharding plaats voor een heerlijke groene buffer. Op die manier krijgt Residentie Bolderberg de opwaardering die het al jaren verdient.

De werken zijn intussen gestart en de eerste appartementen zullen opgeleverd worden in de zomer van 2021.

Op zoek naar een nieuwe thuis of een verstandige vastgoedinvestering? De verkoop van dit project zal starten op 1 december, meer informatie zal je weldra terugvinden op de website van Marc Swevers Immobiliën (swevers.be) of via Hans Roose, uw vastgoedmakelaar van Bolderberg (0490/11 11 27).

INFO & VERKOOP:                                                                         EEN PROJECT VAN:

Marc Swevers.be                                                                             Aurinvest

Klik op "lees verder" voor verdere visuals.

info Hans Roosen, van vastgoedmakelaar Marc Swevers.be