Nieuwe padelclub circuit Zolder: opening 23 oktober

Nieuwe padelclub circuit Zolder: opening 23 oktober

09/10/2021

Graag nodigen wij jullie via deze weg uit op de nieuwe padelclub in het Circuit van Zolder.

Op 23 oktober is het de officiële opening van onze padelclub met 6 nieuwe terreinen. Daarrond organiseren wij een hele dag. We beginnen de dag met een tornooi waar jullie nog steeds voor kunnen inschrijven. In de voormiddag spelen we de poulefase en in de namiddag gaan we dan over tot de finales. Hier zijn leuke prijzen mee te winnen.

In de namiddag kan je ook een padelinitiatie meedoen om op een leuke manier de sport te leren kennen onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Ideaal voor mensen die de sport nog nooit beoefend hebben en voor jong en oud. Het grote succes van padel is de toegankelijkheid dus aarzel zeker niet om hieraan deel te nemen. De initiatie begint om 13.30u en duurt tot 16.30u.

Na de finales van het tornooi en initiatie houden we om 16.30u een kleine ceremonie met een woordje uitleg over onze club. Vanaf dan voorzien we eten en drinken en een enthousiaste DJ die voor sfeer zorgt. Zo hebben jullie na een dag vol inspanning zeker geen honger of dorst.
Om 17.30u hebben we ook nog een galamatch van het niveau P1000 die jullie kunnen volgen.

Om 22.00u speelt de DJ zijn laatste liedje en moeten wij omwille van het sluitingsuur stoppen. Zijn jullie dan nog steeds niet uitgefeest kunnen jullie verder doen in café Circuit vlak naast de padelclub.

Laat ons weten of jullie komen via mail op info@bepadel-clubs.be. Indien jullie nog vragen of opmerkingen hebben mag je deze zeker ook sturen naar dit mailadres.

Wij zien jullie graag terug op de opening om er samen een feest van te maken!.

Klik op 'lees verder' en je vindt een plan van de terreinen.

 

info padelclub circuit Zolder

de redactie bolderberg.be