Klein teater Bolderberg brengt: VERLOREN DROMEN... eindelijk!

Klein teater Bolderberg brengt: VERLOREN DROMEN... eindelijk!

05/03/2022

Verloren Dromen 

Auteur : Peter Opstaele 

Na 2 jaar coronatijd is de situatie hierrond veel verbetert en kunnen we weer gezellig onze lachspieren gebruiken in de Witte zaal. Volg de instructies vanuit het overlegcomité, maar gebruik het mondmasker die avond als je jezelf toch extra wil beschermen.

Regie : Els Moons 

Korte inhoud : 

Klein Teater Bolderberg brengt dit seizoen het toneelstuk van auteur Peter Opstaele handelt over een bouwproject dat verhinderd wordt doordat een oude dame halsstarrig weigert te verhuizen. In regie van Els Moons. 

Op een interessant perceel bouwgrond, staat een ellendig , smerig krot. De bulldozer ertegen en de projectontwikkelaar kan starten…. Poepsimpel is dat toch…… Maar dat is echter buiten Vule Marie, een oud vrouwtje dat halsstarrig in haar krotje aan de rand van de maatschappij leeft en woont en maar niet wil wijken ondanks de verwoede pogingen van de bouwpromotoren die jacht maken op haar huisje! Een ferme streep door hun rekening, want het bouwproject zit op de lange baan. 

Na een slopende onteigeningsprocedure slaagt men er uiteindelijk in om haar te verdrijven. Maar voor het zover is, vloeit er nog heel veel water naar de zee…… Een waar gebeurd verhaal uit het echte leven gegrepen met veel lachwekkende en emotionele momenten. 

Online ticketverkoop vanaf maandag 7 maart via https://kleinteaterbolderberg.be/seizoen2022/ 

Voorstellingsdata :  zat 16 april, vrij 22 april, zat 23 april, zon 24 april, vrijdag 29 april.

info klein teater

de redactie bolderberg.be