Rondje bestuur zaterdag 21 mei 2022 tussen 15.00 en 18.00 uur

Rondje bestuur zaterdag 21 mei 2022 tussen 15.00 en 18.00 uur

25/04/2022

Iedereen herinnert zich de traditionele nieuwjaarsdrink nog? Na meer dan 10 jaar kwam er sleet op deze formule. Toch wil het lokaal bestuur jaarlijks een evenement blijven organiseren waarop de brede bevolking op een aangename en gemoedelijke manier contact heeft met zijn beleidsvoerders.

Het evenement blijft niet langer ter plaatse trappelen, maar vindt elk jaar op een andere locatie plaats. Het wordt een jaarlijks Rondje Bestuur.

Dirk Schops (schepen van Participatie):

"We vonden in de dorpsraden een enthousiaste partner. Om de beurt nodigen zij uit, en organiseren het evenement op hun manier. Het lokaal bestuur zorgt voor de centen, onze teams ondersteunen waar nodig."

Voor onze eerste editie is gekozen voor de evenementenweide op Domein Bovy. Dorpsraad Bolderberg is gastheer en zorgt voor catering en animatie. Burgemeester en schepenen binden zich de schort voor en zullen jou als inwoners voorzien van een drankje en slaan graag een babbeltje over alles en nog wat. Muzikanten en straatartiesten begeven zich tussen de aanwezigen en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Ook de plaatselijke handelaars en verenigingen zullen aanwezig zijn en hun beste beentje voor zetten.

Het eerste Rondje Bestuur vindt plaats op 21 mei tussen 15 en 18 uur op de evenementenweide van Domein Bovy. Zien we jou daar ook?

Gebruik de fiets (fietsknooppuntten gebruiken) om vanuit de verschillende gemeentezones richting Bolderberg te komen. Langs het kanaal of langs het oude kolenspoor tot de kolenhaven Lummen en dan stukje kanaal richting Bovy.

de redactie bolderberg.be