Bolderberg La Passione opent mooie uitbreiding

Bolderberg La Passione opent mooie uitbreiding

11/08/2018

Waar vroeger de mooie tent stond, daar is nu een mooi en statig gebouw opgerezen. Afgelopen maanden hebben voorbijgangers de werken kunnen aanschouwen als men via St Jobstraat voorbij kwam. Hilde en Jeffrey Jennen en zoon hebben hun zaak La Passione verder uitgebouwd met deze klasse uitbreiding. Ze mag gezien worden, zie foto 's in bijlage.

De Bolderbergse handelaarsvereniging BHV wenst hun trouwens proficiat en veel succes.

Op het gelijkvloers heb je een zeer mooie gelagzaal met tafels en stoelen en zelfs rustige zithoeken aan de achterkant waar je ook in de zomer gebruik kan maken van een knus buitenterras. Uiteraard bevindt zich hier ook een professionele grote keuken, een lift en trap naar de bovenverdieping voor toekomstige feesten of recepties, en een sanitair blok.

De overgang naar de bestaande winkel met zijn pralines, pasta 's en wijnen is mooi geïntegreerd. Grote pluim voor de inrichting en decoratieve elementen die men in het totaalbeeld gebruikt heeft, zodat je een huiselijk gevoel krijgt.

Hilde en Jeffrey beider ouders en familie waren aanwezig en die mensen glunderden. Proficiat aan iedereen.

Vanaf 18.00 uur begon een gezellige receptie met de nodige dranken en hapjes die overging in een inwijdingsdiner-menu voor diegene die hiervoor gereserveerd hadden. Deze diner werd door de aanwezigen gesmaakt, waaronder ondergetekende.

Vanaf zaterdag 11-08 kan je dit zelf uittesten. Lees verder

Vanaf vandaag is het zover! Spring binnen en laat je op verschillende momenten van de dag verrassen in onze splinternieuwe eetgelegenheid en wijnbar:

- Lunchkaart van 11u30 tot 14u00
- Genieterskaart van 14u00 tot 17u00
- Avondkaart van 17u00 tot 21u00 (reserveren is een must via 0498 57 02 94)

De keuken is op volgende dagen open:

- Ma - di: 11u30 - 17u00
- Do - zo: 11u30 - 20u00
- Vr - za: 11u30 - 21u00 
- Wo: gesloten

Uiteraard kan je bij ons ook gewoon terecht voor een kop koffie, frisdrank, een hapje of een glas wijn.

Of laat je in onze winkel verleiden door ambachtelijke lekkernijen, pralines van Valentino en een fijne selectie van Noord Italiaanse wijnen.

Ontdek er alles over op www.la-passione.be

De Redactie,

Ludo steemans