Domein Bovy: het herenhuis-hotel naast de bistro Bovy: UPDATE

Domein Bovy: het herenhuis-hotel naast de bistro Bovy: UPDATE

05/09/2018

Buitengevel van het herenhuis

Naast het heraanleggen en onderhouden van de natuur op Domein Bovy wordt ook de nodige aandacht besteed aan de gebouwen. Zo zal de buitengevel van het herenhuis, naast Bistro Bovy, grondig gerenoveerd worden. Dit met bijzondere aandacht voor de traditionele vakwerken aan het gebouw.

Het dossier voor deze werken werd goedgekeurd op 16 juli 2018. In de loop van september zal een gespecialiseerde aannemer aangesteld worden voor het uitvoeren van deze renovatiewerken.

Bestemming hotel

Het hotelgedeelte staat momenteel leeg. Gisteren namiddag hebben we met enkele mensen gebrainstormd: vertegenwoordigers van de Winning operationeel en leiding en raad van bestuur, de gemeente vertegenwoordigd door Tom M., Nick I, Martine S, onze dorpsraad vertegenwoordigd door Jim B, Francis H en Ludo S aangevuld door een specialist uit de hotel en horecasector.

Na het oude hotelgedeelte bekeken te hebben ontstonden er leuke en creatieve voorstellen die meegenomen werden door de mensen van de Winning. Nu volgt voor hun een interne oefening om hieruit een profiel te destilleren om het hoteldeel een nieuwe dynamiek te geven dat tot succes leidt.

Je mag nog altijd ideëen mailen naar redactie@bolderberg.be 

de redactie

LS