Jaarlijkse eetdag ten voordele van de witte zaal: voorbije zondag 18 november

Jaarlijkse eetdag ten voordele van de witte zaal: voorbije zondag 18 november

26/10/2018

Wij Bolderbergenaren zijn trots op onze Witte zaal, waar iedereen wel eens een feestje, toneelavond of BBQ meemaakt. Wel, de Bolderbergenaren hebben dit gisteren niet beschaamd en zijn massaal met familie en vrienden lekker komen eten en "burten" tijdens de middag of avondsessie. Het was er aangenaam vertoeven.

Cijfers: we waren met 369 inschrijvingen, 67 meer dan vorig jaar, waaronder 66 kinderen. 'S middags 200 en 169 in de avondsessie.

Francis en Jennie aan de knoppen van de inschrijvingen waarbij Francis precies wist wie binnen was en wie nog moest komen... Hij hield dat nauwgezet bij in een eigen digitaal programma... Jos en Guy regelden de financies voor de drankbonnen.

En een hele trits medewerkers achter de toog, voor de toog om de mensen aan de tafels te bedienen, de keuken waar met veel zorg, liefde en toewijding het eten bereid werd... Elke eter werd weer aangenaam verrast met een vers gemaakte kom soep als voorgerecht.

Wel deze medewerkers kwamen uit allerlei verenigingen zoals onze school ouderraad, KVLV, toneel klein teater Bolderberg, gezinsbond, ziekenzorg, KWB, volleybal, vrijwilligers, en misschien vergeet ik er nog. VOOR HEN VANWEGE DE BOLDERBERGSE BEVOLKING: NE ZEER DIKKE MERCI !

Zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn, want de verdiende centen worden integraal besteed aan het onderhoud en mogelijke vernieuwingen van onze witte zaal, daar de verantwoordelijke mensen hiervoor geen subsidies ontvangen. Ook een dikke dank u wel voor deze mensen die in de achtergrond hiervoor zorgen.

 

info redactie Bolderberg.be