Basisschool Bolderberg; gisteren was de sint op bezoek en was het kidsday.

Basisschool Bolderberg; gisteren was de sint op bezoek en was het kidsday.

01/12/2018

Vrijdagochtend 9.00 uur.., plots de sirenes van de brandweerwagen van onze gemeente, draait de pompiercamion de speelplaats op waar de vele nieuwsgierige kinderen wachten.., en wie stapt daar uit de brandweerwagen ? Sinterklaas met zijn pieten die volgeladen mandjes met lekkers meedragen.. Ziek paard ? Een piet met omzwachteld been ? van het paard gevallen ? Enfin het kinderfeest kan starten en de sint, zijn pieten, en directeur Anette Palmers lieten het niet aan hun hart komen en waren enorm blij samen met alle kinderen. Zij juichten, zongen, dansten dat het een lieve lust is. Zelfs de allerkleinsten dansten mee.. kijk maar op het bijgevoegd filmpje... Nadien gaat de sint ook naar de klasjes kijken al waar de kids zitten te wachten. Hun dag kan al niet meer stuk.

Vanaf de middag worden alle leerlingen van de school naar aanleiding van de Sint getrakteerd op frietjes en een hamburger in de Witte Zaal.

Op het groot scherm boven het podium konden ze tussen al dat lekkers door genieten van filmpjes van de Sint en zijn zwarte pieten. De leerkrachten en enkele vrijwilligers zorgden ervoor dat alles vlot verliep en de kinderen een aangename ervaring rijker zijn. Met dank ook aan de vzw van de Witte Zaal.

info de redactie