De warmste week ook in Bolderberg: het warmste verjaardagsfeest, Griet, caroline & Harold de pony

De warmste week ook in Bolderberg: het warmste verjaardagsfeest, Griet, caroline & Harold de pony

06/12/2018

Het Warmste Verjaardagsfeest
Hiep Hiep Hoera!
Griet en Caroline zijn 60 en 30 jaar!

Jarig zijn is een feest, maar helaas zijn er in België 1 op 9 kinderen die in armoede leven. Dit wil zeggen: geen schooluitstapjes, geen hobby’s … en ook geen mogelijkheid voor een verjaardagsfeest, traktatie op school en al helemaal geen cadeautjes.

VZW t’ Kietelt helpt de ouders van kansarme kinderen om een geweldig verjaardagsfeest mogelijk te maken. Ze bezorgen ouders een Verjaardagsdoos die gevuld is met: Versiering om deze speciale dag wat meer kleur te geven, traktaties voor de kindjes in de klas, alle benodigdheden voor een mega cool feestje thuis en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige.

Omdat wij vinden dat ook deze kinderen recht hebben op een geweldige verjaardag, willen wij dit jaar in het kader van de Warmste Week iets speciaals doen, en onze verjaardag schenken aan VZW ’t Kietelt.

Zondag 9 december organiseren wij het Warmste Verjaardagsfeest met life muziek, drank en home-made food. Iedereen is welkom! Wij willen geen cadeaus voor ons, maar een bijdrage per consumptie die integraal naar dit goed doel gaat. Vrije giften zijn uiteraard ook welkom.

Daarnaast zal ook Harold de Shetlandpony aanwezig zijn om zijn goed doel – FOR PONY – promoten ten voordele van het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum in Heusden-Zolder. Ooit was Harold zelf hier opgevangen, maar hij heeft toen hij 1,5 was een nieuwe warme thuis gevonden bij ons. Ondertussen laat deze stoere jongen van 1m07 graag zien hoe sterk hij is door een koets in volle galop door het bos uit te trekken. In ruil voor een bijdrage neemt hij jullie mee voor een ritje door onze weiden en poseert hij graag mee op de foto.

Wanneer? - Zondag 9 december van 14u tot 19u
Waar? - Sint-Jobstraat 137, 3550 Heusden-Zolder - inrit Bolderhof: eikendreef naast TOTAL en Delhaize, parking is voorzien

Graag tot dan!
Griet, Caroline & Harold

info Patrick Vanhoutvin