BOLDERBERG 3 – GRAVELO 1

04/02/2019

Deze wedstrijdwinst brengt zeker de hoognodige gemoedsrust binnen de Bolderbergse voetbalfamilie. Een stevige overwinning tegen Gravelo geeft ons de wiskundige en broodnodige zekerheid dat wij in tweede blijven. Tegen de berichtgeving in, toch met Tom en Jeroen is nogal een verschil op het veld. Als dan ook nog de man, Kenneth, die zich allang een vedette waande het vandaag ook echt wordt, scheelt dat een slok op de borrel. Schitterende voorzet van Kenneth en Illias knikte krachtig de 1-0 op het bord.

Ook Dylan kreeg één van zijn flitsen en pak hem dan maar eens terug. Niet dus, en 2-0 droog in de touwen. Opnieuw Kenneth met een assist op een schoteltje en Martijn Bollen werkte zonder pardon af. Met 3-0 de rust in, een matige tweede helft en tegendoelpunt op strafschop. Boeken dicht  Rustig einde !

Op de foto Kenneth, hij kan het ! Ook voor de trainer !