Bolderberg: hostellerie

Bolderberg: hostellerie "De Kluis": GOED NIEUWS !

09/05/2019

Deze week zagen we plots een grote nieuwe banner verschijnen op de voorgevel met als tekst "interieurcafé De kluis". Ondergetekende trok deze voormiddag naar de kluis en had een aangenaam gesprek met de 2 jonge uitbaters. Ken Darcis zoon van L. Darcis meubelwinkel 1B-meubelen en Alexander, zoon van Chris Vandereyt brocanterie Deja Vu.

Deze opzet is een pop-up die gedurende 4 maanden uitgetest wordt. Als je de foto's even bekijkt zie je dat het interieur bestaat uit allerlei mooie meubelen die direct ook koopbaar zijn terwijl je rustig je koffie of lekker biertje of frisdrank drinkt. Op korte termijn biedt men ook een kleine snackkaart aan.

DE ZAAK IS NU REEDS (vandaag) ALS TESTCASE OPEN, maar gaat officieel open op 6 november. Kom gerust wandelen of fietsen in ons mooi dorp en passeer is langs het interieurcafé. Je zal aangenaam verrast zijn hoe mooi en gezellig men alles ingericht heeft na al die jaren van leegstand. Ik moet zeggen, ik was heel aangenaam verrast. De grote zaal, de cafézone, overdekte terrassen binnen en buiten, het legendarische buitenterras: goed gedaan, bravo.

De zaak is geopend van 10.00 tot 20.00 elke dag behalve maandag en dinsdag.

Succes heren vanwege de redactie en in naam van de bevolking gewenst.

klik op "lees verder" voor mooie interieurfoto's.

 

 

info de redactie Bolderberg.be

LS