Reünie oud volleyballers jaren 1980-1985...nostalgie

Reünie oud volleyballers jaren 1980-1985...nostalgie

30/11/2019

Vrijdagavond 29 november 19.00u, na 35 à 40 jaar, is de toenmalige herenploeg van VCK Bolderberg opnieuw bij elkaar gekomen in Brasserie Savarin. Een aantal spelers die in Bolderberg wonen kennen elkaar natuurlijk, maar er waren ook enkele uitgezworvenen die lichtjes veranderd waren... Wat zij uiteraard ook van de anderen dachten. Ook de partners waren erbij, en al snel werd bij een aperitief en hapje de ene anekdote na de andere bovengehaald. Spijtig dat onze toenmalige voorzitter, Marcel Gijbels, wegens ziekte niet kon aanwezig zijn wat hij uiteraard graag zou gedaan hebben.

Op de bovenste foto zie je de ploeg in 1984, en daaronder de tafel van gisteravond met dezelfde spelers maar iets ouder en veranderd....

Benny en zijn keuken en bediening hadden hun beste beentje, lekker gekookt en goede wijn en service, voorgezet waarna de decibels en verhalen in volume toenamen naargelang de avond vorderde.

Ik mag wel zeggen dat iedereen zich ferm geamuseerd heeft, het leuk vond elkaar nog eens te zien en bij te praten. Enkelen konden wegens omstandigheden niet aanwezig zijn, maar niet getreurd, hier wordt nog een vervolg aan gebreeën....

Even een kanttekening; 2 van onze vrienden, Ronny Smeets (op foto boven 2de links) en Dirk Joris ( op foto onder 2de rechts), zijn intussen jammerlijk overleden en werden gisteravond toch gemist. Hebben dit van ergens toch gevolgd.....Zij blijven in onze gedachten.

De organisators Ronny Lemmens & Ludo Steemans.

De redactie

LS