Klein teater Bolderberg: jubeleumstuk 50 jaar bestaan

Klein teater Bolderberg: jubeleumstuk 50 jaar bestaan "Med of zonder" subliem

26/01/2020

In 1970 startte men met een bonte avond en een kort toneelstukje, en dat smaakte naar nog.... Pastoor Ooms zaliger riep de dorpelingen vanop zijn preekstoel op om mee te werken aan de oprichting van een toneelgroep. En de trein was vertrokken. Het klein teater Bolderberg gezelschap was geboren. Lees er alles over in het programmaboekje dat op de tafels ligt tijdens deze voorstelling. De resem acteurs, regisseurs (icoon Willy Gilis), decorbouwers, schminksters Annie en Rosa die dit al 50 jaar doen. boterhamverzorgsters, naaisters, souffleusses, secretaris sinds lang Roger en zovelen anderen. BRAVO VOOR JULLIE WERK EN INSPANNINGEN. 

Bij enkele Bolderbergse trippels heeft ondergetekende er gisteravond weer fijn van mogen genieten, vele mensen van ons mooi dorp ontmoet, zalig toch.

Dit stuk "Med of zonder" was top of the bill. Waauw goed gebracht met volle overgave. En een speciale vermelding voor de decorbouwers. Wat was dit mooi zeg.

6 Volle zalen, ongeveer 1000 mensen, zegt meer dan genoeg denk ik welke appreciatie de Boldergenaren hebben voor "KLEIN TEATER BOLDERBERG"...

Als je op "lees verder" klikt zie je een aantal sfeerfoto 's tijdens de voorstelling.

De redactie bolderberg.be

LS