Sven Prybilla verlaat na vijf jaar Circuit Zolder

Sven Prybilla verlaat na vijf jaar Circuit Zolder

21/02/2020

De raad van bestuur van Circuit Zolder laat weten dat Sven Pribylla, General Manager van het Circuit, besloten heeft een volgende stap in zijn loopbaan te zetten en dus het bedrijf zal verlaten.

Sven Prybilla was sinds begin 2016 aan boord bij Circuit Zolder.  Hij nam het wiel over van Thierry Deflandre die eind 2015 bedankt werd voor bewezen diensten na vijf jaar aan het hoofd gestaan te hebben. Het lijkt er sterk op dat de raad van bestuur elke vijf jaar een andere wind wil laten waaien op Circuit Zolder.

Met de volgende woorden vatte Sven Prybilla zijn werk samen bij zijn aanstelling. "In 2016 graven we de fundamenten om die in 2017 te vullen en in 2018 beginnen te bouwen. Om die fundamenten sterk te maken wil hij dan ook nauw samenwerken met toerisme, dorpsraad en de handelaarsvereniging BHV van Bolderberg en omstreken.” Blijkbaar is de bouw af. We kunnen ook niet anders dan vast stellen dat hij heel wat werk heeft verricht in de vijf jaar.

Intussen is de zoektocht naar een waardige opvolger al gestart. Sven Pribylla blijft wel nog enkele maanden aan boord, onder meer om de organisatie van de DTM-race verder af te werken en om een vlotte transitie te faciliteren. Wat er nog over blijft van het bestuur en het management zullen de ingeslagen weg verderzetten. Ook nog dit: Twee maanden geleden besliste Pascal Ursi, Commercial & Marketing Manager van Circuit Zolder, ook al om het bedrijf te verlaten. Er komt dus een hele nieuwe tandem weldra het management versterken.

De raad van bestuur bedankt Sven voor zijn positieve bijdrage tot het succes van het Circuit en wenst hem een verdere fantastische ontwikkeling van zijn loopbaan toe”, aldus de mededeling. Ook Bolderberg dankt Sven voor de mooie en vlotte samenwerking.

info Circuit Zolder