Wandelen met fotozoektocht in Bolderberg voor de 1ste maal...

Wandelen met fotozoektocht in Bolderberg voor de 1ste maal...

03/08/2021

2 jonge dames, Alina & Kayleigh, beiden 14 jaar, kwamen een paar weken geleden met het idee naar onze dorpsraad om voor de inwoners van Bolderberg iets te mogen organiseren in deze bizarre coronatijden, waarbij men terug in familie of groepsvorm naar buiten kon.

Hierbij werd een 'fotozoektocht geboren' zodat de mensen terug naar buiten kunnen tijdens de zomerperiode en genieten van onze mooie natuur.

De dorpsraad van Bolderberg samen met de handelsvereniging BHV richten dit evenement in, in samenwerking met de toeristische dient van H-Z. Alina & Kayleigh hebben het denkwerk gedaan samen met de werkgroep evenementen van de dorpsraad. Ook het veldwerk, foto 's maken en vragen opstellen, zijn door Alina & Kayleigh verricht. Je vindt verdere info via de kanalen facebook wandelen in Bolderberg, instagram wandelen_in_bolderberg.

Informatie en de wandelingen downloaden, en als je deze zoektocht leuk vond kan je dat laten weten via wandeleninbolderberg.jouwweb.be 
Ben je niet in de mogelijkheid om de fotozoektocht(en) te downloaden en/of te printen?
Ga even langs bij de dienst Toerisme, Vrunstraat 6 - 3550 Heusden-Zolder (alle dagen geopend van 9u tot 12u & 13u tot 16u).
Zij helpen jullie met heel veel plezier aan een exemplaar.
Zorg ervoor dat je pen/potlood, papier en een fototoestel of gsm met camera bij de hand hebt, deze heb je nodig om de opdrachten te kunnen uitvoeren, ᴅᴇɴᴋ ᴇʀᴀᴀɴ ᴍᴏᴍᴇɴᴛᴇᴇʟ ᴡᴀɴᴅᴇʟ ᴊᴇ ɴᴏᴏɪᴛ ᴀʟʟᴇᴇɴ🦟😉
𝙎𝙩𝙪𝙪𝙧 𝙟𝙚 𝙛𝙤𝙩𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙖𝙣𝙩𝙬𝙤𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙬𝙖𝙣𝙙𝙚𝙡𝙚𝙣.𝙗𝙤𝙡𝙙𝙚𝙧𝙗𝙚𝙧𝙜@𝙜𝙢𝙖𝙞𝙡.𝙘𝙤𝙢 𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙖𝙠 𝙠𝙖𝙣𝙨 𝙤𝙥 𝙚𝙚𝙣 𝙡𝙚𝙪𝙠𝙚 𝙥𝙧𝙞𝙟𝙨 𝙖𝙖𝙣𝙜𝙚𝙗𝙤𝙙𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙚𝙣𝙠𝙚𝙡𝙚 𝘽𝙤𝙡𝙙𝙚𝙧𝙗𝙚𝙧𝙜𝙨𝙚 𝙝𝙖𝙣𝙙𝙚𝙡𝙖𝙖𝙧𝙨, 𝘽𝙃𝙑 𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙧𝙥𝙨𝙧𝙖𝙖𝙙 𝘽𝙤𝙡𝙙𝙚𝙧𝙗𝙚𝙧𝙜.

Informatie en als je deze zoektocht leuk vond kan je laten weten via wandeleninbolderberg.jouwweb.be 

De groeps-fotozoektocht loopt nog over de maandseptember 2021 en sluit af op 3 oktober. 

Je hebt een keuze voor:

Tocht 1 van 3 km, kan je hier downloaden

Tocht 2 van 4 km, kan je hier downloaden

Tocht 3 van 7 km, kan je hier downloaden

waarbij uiteraard de mooie plekjes van ons dorp aan bod komen.

De handelaars en dorpsraad van Bolderberg hebben gezorgd dat er vele waardebons of cadeaubons te winnen zijn. Diegene die de fotozoektocht volgens de instructies willen doen moeten hun oplossingen insturen via mail naar wandelen.bolderberg@gmail.com. Zij maken dan kans om een mooie prijs te winnen. Vergeet uw naam, adres en telefoon niet te vermelden zodat we u kunnen contacteren.

Bij meerdere winnaars zal een digitaal draaiwielapp de winnaars aanduiden. We gaan dit uiteraard publiceren en wordt de winnaar op de hoogte gebracht waar en hoe de waardebon of cadaubon kan bekomen worden. De helft van de prijzen zullen verloot worden begin september, de andere helft begin oktober, dit aan de hand van een draaiwiel app.

Wat kan je winnen ? zie hier wat er te winnen valt.

Wanneer men deelneemt gaat men automatisch akkoord met de opzet van de wandeling met fotozoektocht. 

Organisator dorpsraad-BHV zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongemakken of ongevallen tijdens de wandeling en fotozoektocht. 

Werkgroep evenementen dorpsraad, BHV en de toeristische dienst H-Z.

Ludo Steemans

voorzitter dorpsraad

 

de dorpsraad Bolderberg

de redactie bolderberg.be