Vrije basisschool Bolderberg: 1 september en de ca 400 kids beginnen eraan in Bolderberg !

Vrije basisschool Bolderberg: 1 september en de ca 400 kids beginnen eraan in Bolderberg !

01/09/2021

Woensdag 1 september, waauw zo snel zijn die 2 maanden vakantie weer voorbij gevlogen... Vorig schooljaar nog redelijk geplaagd door de coronagekte, beginnen ze nu vrij normaal in de klassen zonder monmaskers bv. Enkel bij verplaatsingen en zo dient dit te worden opgezet. Zie de geldende regeltjes omtrent dit. (Home | Coronavirus COVID-19 (info-coronavirus.be) 

Vanmorgen gaan kijken hier aan de schoolpoort, en er was weer dat volle energierijk geluid van spelende kinderen op de speelplaatsen. De 'schoolstraat' (deel Kluisstraat) weer in voege is zo fijn voor de kids die per fiets aankomen en voor de ouders die tegenover of achter de witte zaal parkeren om dan met spruit te wandelen tot aan de schoolpoort. Voor de omwonenden geen probleem meer, zijn het gewend geraakt voor 2 keer 30 min per dag.

Voor de kids die naar de school toe fietsen, met of zonder ouders; WEES VOORZICHTIG !

voor de automobilisten die naar hun werk of naar de school rijden (vertrek tijdig); WEES VOORZICHTIG WANNEER JE LANGS DE FIETSERS RIJD !!

Zo is het voor iedereen leuk wonen, fietsen en naar school gaan.

Vanwege de dorpsraad Bolderberg aan alle kleuters en lagere schoolkinderen, directrice Annette en secretariaat en het voltallig lesgevend team zeeeeeer veeeeel succes en plezier gewenst op onze topschool hier in Bolderberg.

Ludo Steemans

voorzitter Bolderberg.

klik op 'lees verder' voor enkele sfeerfoto's van vanmorgen.

de redactie bolderberg.be  LS