BHV: reklameblokken website bolderberg.be

BHV: reklameblokken website bolderberg.be

30/01/2020

Beste handelaar/ondernemer/horecauitbater/zelfstandige.

Vandaag verwijderen we de logo’ s op onze website en geven iedereen zo de kans om opnieuw in te tekenen voor één jaar.

Om de inwoners en bezoekers van Bolderberg op de hoogte te houden van wat er zoal gebeurt hebben we de website Bolderberg.be,  2 jaar geleden volledig vernieuwd. Omdat deze website ontworpen en opgezet is door een professionele IT-er, AXENTO, staat hier een serieuze kost tegenover. Daar we deze artikels delen via grote facebookpagina's (waaronder bolderberg.be en gei zeit van Bolleberg) en andere sociale media 's kunnen we stellen dat er dagelijks tussen 1000 en 2000 bezoekers naar de site bolderberg.be gaan.

De website kan door lokale ondernemers gebruikt worden om hun zaak voor te stellen aan deze bezoekers van de website. Dit kan door contact op te nemen met nieuws@bolderberg.be of redactie@bolderberg.be 

We bieden aan lokale ondernemers ook de mogelijkheid om een reclameblok te kopen. Deze staan aan de zijkant van de website en bieden plaats aan je logo en een link naar je website of FB-pagina. Wens je een reclameblok te kopen dan kan dit door middel van het sturen van een mail (met je logo) naar bhv@bolderberg.be tav Benny Andries en het storten van 150€ op het  rekeningnummer BE41735026832410 met vermelding “reclameblok en de naam van je bedrijf” Deze som is zijn geld waard daar vele mensen deze reklameblokken ook zien.

de redactie info BHV.

LS