Kinesitherapiepraktijk Vannoppen: heropent vanaf dond 14-05 onder strikte voorwaarden

Kinesitherapiepraktijk Vannoppen: heropent vanaf dond 14-05 onder strikte voorwaarden

17/03/2020

Beste patiënten,

Vanaf donderdag 14/05/2020 starten we terug in onze praktijk. Dit zal uiteraard gebeuren met de nodige voorzorgsmaatregelen en in de eerste fase alleen voor urgente aandoeningen!

  1. Maak aub geen afspraak wanneer jezelf of naaste familieleden nog symptomen vertonen of vertoond hebben betreffende COVID-19 (of andere ziektesymptomen) in de laatste 14 dagen.
  2. Kom op tijd EN alleen naar je afspraak en NIET te vroeg. Wacht in uw wagen of buiten op gepaste afstand (min. 1,5 meter van elkaar).
  3. Er zal voldoende tijd voorzien worden zodat patiënten elkaar niet kruisen in de praktijk. Behandelingen gaan ALTIJD één op één door.
  4. Vermits ons beroep "social distancing" niet toelaat, moet u vanaf het betreden van de praktijk een degelijk mondmasker dragen. Wijzelf zullen een (volgens de normen goedgekeurd) mondmasker dragen.
  5. Handhygiëne blijft erg belangrijk. Er is een mogelijkheid voorzien om je handen te wassen en te ontsmetten. Het gebruikte materiaal wordt steeds voor en na elk gebruik ontsmet. Onze praktijkruimte wordt op regelmatige basis verlucht.
  6. Breng zelf propere handdoeken mee om de behandeltafel te bedekken. Deze zullen niet voorzien zijn. Breng eveneens een kleine handdoek en/of gastendoekje mee (bv. voor na het handen wassen of als extra voor op de behandeltafel).

Wij zullen als therapeut regelmatig een evaluatie maken. Het is echter zeer belangrijk dat alles veilig en volgens de maatregelen verloopt.

Daarom ook een vriendelijke oproep naar jullie allen:

"Respecteer AUB de opgelegde maatregelen!!!!"

Vanaf woensdag 13/05/2020 kan u ons terug contacteren om een afspraak te maken.

MVG,

Neke, Mieke, Sarah en Eline.

info René Vannoppen