Opgelet tijdens de donkere dagen.

Opgelet tijdens de donkere dagen.

Het uur is verzet naar het winteruur. De dagen zijn een stuk korter en zullen nog korter worden. De donkere nachten worden dan weer langer. Dit is de ideale periode voor mensen met slechte bedoelingen. Wij kunnen hier met zijn allen iets aan doen.

Kijk mee uit naar verdachte personen, voertuigen en meld je bevindingen eerst aan de politie om dit nadien in de WhatsApp groep van je kerkdorp te plaatsen. Op die manier zijn je buren ook verwittigd en kunnen zij ook mee uitkijken en melden.

De politie neemt deze meldingen zeer ernstig en laat ons weten dat elke melding serieus genomen zal worden. Zij ondersteunen dan ook de BIN groepen van Heusden-Zolder.

Ook de gemeente Heusden-Zolder steunt dit initiatief. Zo kan je aan de invalswegen van onze gemeente de borden zien hangen.

Inwoners van Bolderberg die lid zijn van de BIN groep kunnen een sticker verkrijgen voor op hun brievenbus, weliswaar zolang de voorraad strekt. Hiervoor doen zij een mail naar bin@bolderberg.be.

Ook jij kan lid worden van de BIN van Bolderberg of Viversel als je er woont. Doe hiervoor een mail naar bin@bolderberg.be of naar binviversel@bolderberg.be met de vermelding van je naam, adres en gsm nummer. Meer info kan je vinden op https://www.bolderberg.be/nl/dorp/bin-bolderberg

Voorverkoop voor DTM-seizoen 2019 is gestart

Voorverkoop voor DTM-seizoen 2019 is gestart

Vanaf vandaag kun je je tickets voor de DTM-manche in Zolder kopen via www.DTM.com/tickets. Daar vind je de verschillende ticketformules. De eerste tickets voor de Deutsche Tourenwagen-Masters zijn al de deur uit. Geef die kopers eens ongelijk Dat derde weekend van mei 17, 18 en 19 mei wordt zonder twijfel een memorabele topdag voor de racesport in België. De DTM, ook wel Formule 1 van de touring cars genoemd, is in Zolder geboren: de allereerste DTM-race werd er in 1984 verreden. Met de terugkeer van deze topcompetitie zullen ook naar schatting 70.000 racefans uit de buurlanden naar Zolder afzakken. De DTM is sinds enkele jaren een echt Europese competitie. Zolder staat samen met Assen (Nederland), Brands Hatch (UK) en Misano (Italië) op de DTM-kalender.

Nieuw in de DTM dit jaar is dat elk ticket gratis toegang biedt tot de paddock, (tot uitputting van de capaciteit, snel zijn is dus de boodschap). In de goedkoopste categorieën krijgen jongeren tot en met 14 jaar gratis toegang (maximum 3 kinderen per betalend ticket, en begeleid door een volwasseneDit zal het groeiende internationale succes van deze competitie, die in 150 landen op tv komt, nog een extra duwtje geven

Naast de oefensessies en twee races van de DTM-helden zijn er races in de Formula 3, de nieuwe W Series, de Lotus Cup Europe, verschillende Porsche-cups en in Zolder het Belcar Endurance Championship.

 • Races van Europees topniveau
 • Vanaf 10 €! Met toegang tot de paddock voor elk ticket
 • Track Walks, Fan Village, Meet & Greet met piloten, concerten…
 • Vrije toegang voor jongeren tot en met 14 jaar
 • Weekend-ticket van 39 € 
Limburgers in het buitenland

Limburgers in het buitenland

Etienne Raymakers, pleegouder van Lyze meldt het volgende:

Donderdag komt er een intervieuw van onze pleegdochter die hier in bolderberg het lager onderwijs gevolgd heeft en in “Het belang van Limburg”/Limburgers in het buitenland aan het woord.

Wil je weten hoe het met haar gaat ? Lees dan de reportage !

Vraagje van Lyze ! Zij zou graag enkele kranten van donderdag hebben om te bewaren. Wie zijn versie van donderdag wil/kan missen : Roerdompenlaan 19 Bolderberg

Groetjes, Etienne & Rita Raymakers-Vanherle

raymakers.etienne@gmail.be

XPD tijdens de Warmste Truckrun op Circuit Zolder

Aanstaande 15 december 2018 organiseert de “vzw Limburgse Truckers” tijdens de Warmste Week van Studio Brussel de “Wamste Truckrun”. Er zullen niet alleen honderden trucks te zien en te horen zijn. Ook de groep XPD brengt met als zangeres Elke Cosemans die opgegroeid is in Bolderberg zal er mee zorgen voor de nodige sfeer. Wie Elke kent, weet dat er ambiance verzekerd is op en rond het podium. De Bolderbergenaar en vele anderen hebben tijdens Bolderberg Live wel eens stil gestaan bij de prachtige muziek die deze groep brengt.

Die dag zullen een 400-tal trucks afzakken vanuit 4 locaties in Limburg in colonne richting Circuit Zolder rijden. De locaties zijn

 • Beringen - nieuwe parking Gheys transport, Industrieweg 158
 • Lanaken - Europark, loods Gobo
 • Overpelt - Stuifzandstraat t.h.v. parking Cox
 • Sint-Truiden - Vergro terrein.

Ook zullen er enkele speciale trucks te bewonderen zijn zoals de Coca Cola truck.

Naast de truckmeeting, de optredens is er ook aan de kleinsten gedacht met kinderanimatie. Er zal ook een jobdag georganiseerd worden waar je kan solliciteren. Er verschillende interimkantoren en transportondernemingen aanwezig zullen zijn. De transportsector zal er ook in de kijker geplaatst worden net als de verkeersveiligheid. Dus zeker de place-to-be voor alle truckers en truckfans.

Peter van de actie is Robby Van Baelen van Rimatrans en meter van de actie is Lesley Alberts als recruitment officer bij H. Essers uit Bolderberg. Zij is gevraagd het gezicht te worden van de nationale campagne van de "Warmste week" van Studio Brussel - Music for Life. Er zijn echter nog meer mensen uit Bolderberg actief binnen deze vzw zoals Jos Schonkeren beiden wonende op de Sint Jobstraat.

Truckers of bedrijven met trucks die dit willen steunen vinden meer info op https://warmstetruckrun20185.webnode.be/

XPD tijdens de Warmste Truckrun op Circuit Zolder
Gezinsbond organiseert op zondag 11 november: 2de handsbeurs, zondag 18 en 25 november: de sint bij jou thuis, 22 december hippe sfeerlichtjes...

Gezinsbond organiseert op zondag 11 november: 2de handsbeurs, zondag 18 en 25 november: de sint bij jou thuis, 22 december hippe sfeerlichtjes...

Zondag 11 november 2de handsbeurs speelgoed/baby en kinderspullen tussen 9.30 & 13.00 uur in de Witte zaal te Bolderberg, Kluisstraat 1.

De inschrijvingen zijn geopend ! Reserveer tijdig jullie tafels ! 
Met de Sint in het vooruitzicht is het dan de gelegenheid om plaats te maken in jullie speelgoedkasten !
Deelnemers kunnen inschrijven op bolderberg.gezinsbond@gmail.com.

Op 18 en 25 november maakt de Sint tijd voor bezoekjes in Bolderberg. Telkens van 13u tot 18u.
Feestje gepland of een gelegenheid om een feestje te houden! Ook dan komt de sint op bezoek voor alle kindjes. 
Deelname : Leden : 5 euro / kind Niet - leden : 7 euro /kind.
Inschrijven kan via ons online formulier (zie tickets bestellen)
of via mail : bolderberg.gezinsbond@gmail.com

Za 22 dec - 14u tot 16u - Witte Zaal Bolderberg, Kluisstraat 1

Hippe sfeerlichtjes voor de feestdagen.

Terwijl de jongere kinderen naar hartelust kunnen spelen op het bouwfestijn, kunnen de volwassenen & tieners (vanaf 12 jaar) een coole lichtbak in kerstsfeer knutselen.

Na een korte demonstratie en enkele voorbeeldjes ga je zelf aan de slag. We werken met vinyl, transferfolie, led-lampjes, lijmpistool, 3D-folie, ….
Je kan kiezen tussen verschillende afbeeldingen, teksten, 3D-folie of poedersneeuw, glasblok of kader!
Zo ontstaan er heel persoonlijke en originele lichtbakken voor eigen gebruik of cadeau.

 

Uitnodiging Kiwanis Bolderberg open vergadering

Wanneer: donderdag 8 november 2018 om 19u30

Waar : La Passione, Sint Jobstraat 104, 3550 Bolderberg

Kiwanis De Bolderberg is een fonkelnieuwe serviceclub die zich ten dienste stelt om kinderen en jongeren tegemoet te komen aan hun noden en behoeften. Via deze uitnodiging willen we graag  

. Ons kenbaar te maken 

. Onze werking toelichten

. U de kans te geven om deel uit te maken van onze club

We zijn een gedreven team van sociaal geëngageerde vrouwen en mannen die samen de hoofden bij elkaar steken om via fundraising geld binnen te krijgen om op hun beurt integraal te besteden aan sociale projecten in de nabije omgeving van Bolderberg. En … natuurlijk steken we ook graag de handen uit de mouwen om projecten uit te werken en te realiseren.

Samen bouwen we bruggen om nieuwe mensen te ontmoeten - Maken we het verschil in iemands leven. Doen we aan onbaatzuchtige dienstverlening - Streven we naar het uitbouwen van een betere samenleving

SAMEN KUNNEN WE DINGEN AAN DIE ALLEEN NIET HAALBAAR ZIJN

Programma: 

19u30: Ontvangst met bubbels

19u00: Welkomstwoord door Nadia Liefsoens

19u05: Korte presentatie van Kiwanis

19u30: Gastspreker Ellen Denckens - Pleegzorg

20u00: Netwerk Diner 

22u00: Einde vergadering

Deelname is €40 incl diner. Opgelet! Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijving is geldig mits voorafgaande overschrijving.

Je kan online inschrijven op:

Inschrijven

straks kan je alvast hun website bezoeken op de url https://www.kiwanis.be.debolderberg. ook hun facebookpagina is te bezoeken https://www.facebook.com/DeBolderberg/ 

 

 

 

Uitnodiging Kiwanis Bolderberg open vergadering
SCHOONBEEK BEVERST 4 - BOLDERBERG 0

SCHOONBEEK BEVERST 4 - BOLDERBERG 0

Een onbegonnen opgave voor Bolderberg daar in Beverst.

Zonder Gert Jan, Kenneth en Seppe, allen gekwetst, en Joeri, werk. Daarbij Tom, licht gekwetst en Brian, uitgevallen. Met reserven van 17 jaar , wel positief ingevallen, tegen een kopploeg als Schoonbeek. Er zijn  beter momenten in een voetbalcarriere.

Het verschil was erg groot , de uitslag tekenend met toch een prima prestatie van  keeper Kristof en Tom die erger konden voorkomen.. Een snelle voorsprong van Schoonbeek dwong BFC de aanval te zoeken  hetgeen resulteerde in een open deur. Maar goed, hier moeten wij de punten niet halen en de kern blijkt wat smal om teveel gekwetsten te vervangen.

Op de foto Tom, samen met Kristof, roeien tegen de stroom  in.

Spaghettidag Scouts Bolderberg: zaterdag 24 november

Zaterdag 24 november is het weer tijd voor onze jaarlijkse, niet te missen, spaghettidag! Het evenement zal voor de eerste keer plaatsvinden op een nieuwe locatie, namelijk op het Heidestrand te Zonhoven tussen 17u en 21u.

Zoals vorig jaar zullen de inschrijvingen gebeuren via overschrijving. Een gewone of vegetarische spaghetti kost 10 euro. Gelieve het geld te storten op het rekennummer BE41 0016 2806 8410 (ACTIVA TRAPPERS) met in de mededeling de vermelding van je naam en het aantal gewone en vegetarische porties. De spaghetti is à volonté dus je mag altijd bijbestellen! Ook dit jaar bestaat er weer de mogelijkheid om extra porties te bestellen of af te halen. Gelieve dit dan ook te vermelden in de vrije mededeling.

De deadline om je in te schrijven is 11 november.

We kijken er al naar uit  je vrienden, familieleden en buren te mogen verwelkomen!

De voltallige leidingsploeg van Scouts Trappers Bolderberg

Spaghettidag Scouts Bolderberg: zaterdag 24 november

Kerkgemeenschap federatie Zolder

info over de vieringen, diensten, activiteiten, ... over de kerkgemeenschap van de Federatie Zolder. Het ontwerp is van onze Pastoor Moderator Giuseppe Di Salvatore.

Een nieuwe kerkelijke website om te koesteren!

De Federatie Zolder heeft een nieuwe website klaar: http://www.federatiezolder.be

Hier kun je info vinden over de Federatie Zolder, over onze parochies.

Heilig Hart - Boekt, Sint-Job – Bolderberg, Sint Quirinus - Viversel, Sint Hubertus-Sint Vincentius - Zolder. Over de pastorale ploeg, de vieringen, de sacramenten en de nodige gegevens van alles wat hierbij hoort

Pastoor Moderator Giuseppe Di Salvatore

Graag ontmoeten we u op één of andere viering en activiteit

Kerkgemeenschap federatie Zolder
Klein teater Bolderberg brengt:

Klein teater Bolderberg brengt:

Mijn vrouw heet Maurice....

En we gaan weer kunnen lachen, zeker weten, op zijn Bolderbergs ! Deze opvoering brengt men 6 maal in de Witte zaal in de Kluisstraat. Datums:

Zaterdag 19 januari 2019 om 20.00 uur.

Zondag 20 januari 2019 om 15.00 uur.

Vrijdag 25 januari 2019 om 20.00 uur.

Zaterdag 26 januari 2019 om 20.00 uur.

Vrijdag 1 februari 2019 om 20.00 uur.

Zaterdag 2 februari 2019 om 20.00 uur.

Het zijn genummerde plaatsen en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis inkom. De kaarten zijn vanaf 1 december verkrijgbaar in voorverkoop aan € 8 pp en aan de kasse € 10. Je kan kaarten bestellen via Roger Philtjens via het nummer 011/25 09 19 of mailen naar klein.teaterbolderberg@gmail.com.

Kerstmarkt Bocasa woensdag 12 december 2018

Op woensdag 12 december zal naar jaarlijkse gewoonte onze kerstmarkt te BoCasa plaatsvinden.

Nu, om van deze kerstmarkt wederom een groot succes te maken zijn wij nog op zoek naar standhouders.

Je kan contact opnemen met Lies Franssen, maatschappelijk assistent Bocasa. 

Tel 011/24 66 00 of e-mail liesa.franssen@bacasa.be

 

Kerstmarkt Bocasa woensdag 12 december 2018
Domein Bovy: elke zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur brunchen in de Bistro

Domein Bovy: elke zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur brunchen in de Bistro

Heerlijk eten in een gezellige sfeer: dat is de brunch bij Bistro Bovy! 
Vanaf zaterdag 3 november kan je elke zaterdag tussen 10 en 14 uur bij ons terecht voor wat quality time met familie en vrienden in het prachtige kader van domein Bovy. € 22 per persoon en voor de kids tot 12 jaar aan 1/2 prijs.

Een royaal buffet met verfijnde koude, warme, zoete en hartige gerechten brengt je meteen in de juiste stemming voor het weekend. Dit alles klaargemaakt met een voorliefde voor eerlijke en lokale producten.

Reserveren via bistrobovy@dewinning.be  of tel 011 725 745.

Smakelijk!

BOLDERBERG 2 – MUNSTERBILZEN 3

Ja, zeg ! Munsterbilzen heeft geen enkele scoringskans gekregen over de hele wedstrijd, en toch maken ze drie doelpunten. Twee volslagen overbodige strafschoppen van onzentwege en een dribbelfout van onze keeper Kristof, het kost ons drie doelpunten. Zonder Marijn en Yoeri, beiden geschorst, de kern is niet al te breed.

Het was nochtans prima begonnen met een gericht schot van Seppe, met de 1-0 tot gevolg, maar daarna volgden die ongelukkige tussenkomsten, waardoor Munsterbilzen de zege zo maar in de schoot geworpen kreeg Het late doelpunt in de laatste minuut van Brian kon de ontgoocheling niet verzachten. Het zal toch eens moeten keren !

BOLDERBERG 2 – MUNSTERBILZEN 3

DTM komt terug naar Zolder!

De Deutsche Tourenwagen-Masters (DTM) rijden in mei volgend jaar in Zolder. Reserveer alvast 18 en 19 mei 2019 in je agenda. Want de komst van DTM, de belangrijkste Europese racecompetitie, is voor het circuit, de provincie, Vlaanderen en vooral België fantastisch nieuws met een gigantische impact. Het is wat de F1 voor Spa Francorchamp is, het paradepaardje.

Voor Circuit Zolder is dit ongetwijfeld het grootste event dat zij gezien de mogelijkheden van het circuit kunnen binnen halen. Hun kind komt thuis. Zo kan je het noemen. Want het DTM-kampioenschap werd geboren in Zolder en groeide dankzij de vele Duitse autoclubs met zowel Mercedes, Audi, BMW,.. uit tot het grootste event van Zolder. Hetgeen starte in de jaren ’60 groeide uit en bezorgde in 1993 Zolder zomaar eventjes 110.000 toeschouwers. De komst van DTM - die terugkeert naar zijn Heimat - opent weer nieuwe perspectieven.

Hiermee staat Zolder weer echt op de kaart van de motorsport. Dit is de kers op de taart na jaren hard werken,” aldus Sven Pribylla, algemeen directeur van Circuit Zolder. Het is een droom van mij die werkelijkheid wordt. Circuit Zolder profileert zich sinds enkele jaren zowel nationaal en internationaal als toeristische bestemming voor het hele gezin, met naast motorsport ook tal van andere evenementen.

DTM komt terug naar Zolder!

Jeugd! Laat zien wie je bent!

De hoogmis van het Vlaamse jeugdwerk staat gepland op vrijdag 19 oktober. Naar jaarlijkse gewoonte trekt iedereen massaal in jeugdbewegingshemden, -t-shirts en -sjaaltjes naar school of werk voor de ‘Dag van de Jeugdbeweging’.

Om deze dag nog meer in de verf te zetten lanceert team Jeugd een leuke actie op sociale media.  Met de wedstrijd ‘Laat zien wie je bent’ roepen we jongeren op om te tonen hoe zij de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ beleven.  Maak een leuke, creatieve, doldwaze foto en post hem openbaar op je Facebook- of Instagramprofiel met de hashtag #DVDJB3550. Een deskundige jury beoordeelt alle inzendingen en kiest 10 winnaars.

Deelnemen is zeker de moeite, want in onze prijzenpot zitten 5 geschenkbonnen van Hopper en 5 van De Banier, elke t.w.v. €50. Alle winnaars worden op woensdag 24 oktober in het gemeentehuis uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

Meer informatie over de voorwaarden en het reglement zijn terug te vinden op www.heusden-zolder.be.

Info: Team Jeugd - jana.govarts@heusden-zolder.be

Jeugd! Laat zien wie je bent!

Bladkorven

Vanaf 9 oktober begint onze groendienst weer de bladerkorven te plaatsen in buurten met veel laanbomen.

De bladerkorven dienen dan enkel om de bladeren van deze laanbomen in te storten. Als een korf vol is, kunnen er ook bladeren rond de korven verzameld worden.

Er mag uiteraard geen ander afval, dus ook geen bladeren afkomstig van privébomen, in of rond de bladerkorven gedeponeerd worden.

Als de bladerkorf vol is kan je dit melden bij de gemeentelijke werkplaats. Voor het ledigen van de korven wordt ook rekening gehouden met in de omringende bladerkorven.

Naar het recyclagepark

Van 1 november tot en met 31 januari kan je met bladafval van laanbomen gratis terecht op het recyclagepark. Het moet gaan om zuiver bladafval van bomen op openbaar domein en niet om ander fijn tuinafval of snoeihout. Wie tussen zijn bladafval ander afval vermengt, krijgt dit wel aangerekend op zijn quotum groenafval. De parkwachters zullen hierop toezien.

Hoe de aanlevering van het bladafval registreren?

 • verzamel zuiver bladafval in een zak of bak
 • registreer je bij het oprijden van het recyclagepark met je eID
 • druk op de knop BLADAFVAL (is niet het ganse jaar door zichtbaar)

Tip:  Laat gevallen bladeren gewoon liggen tussen de perken. Ze vormen een prima isolatie voor de plantjes en composteren vanzelf. Je bespaart bovendien een hoop werk. De natuur ruimt zichzelf op!

Bladkorven

KWB Bolderberg organiseert: EHBO in het gezin

Op donderdag 18 oktober organiseren we een vormings-opleidingsmoment

over wat je precies moet doen bij kleine ongevallen in en rondom het huis.

Uit statistieken is gebleken dat de meeste ongevallen thuis gebeuren. Het is daarom belangrijk dat na een ongelukje de correcte eerste zorgen worden toegediend. Daarom is het belangrijk dat tenminste 1 persoon in elke gezin de eerste hulp kan verlenen.

Tijdens een 2 uur durende opleiding worden volgende thema’s behandeld:

Snijwonden – Kneuzingen – Insectenbeten – Verstikking – Brandwonden.

Op het einde van de avond krijgt iedere deelnemer een EHBO-snelwijzer waarin de belangrijkste zaken staan om de eerste hulp te bieden in verschillende situaties.

Het vormingsmoment start om 20 uur in de witte zaal en als tussenkomst in de onkosten vragen we 2 euro aan elke deelnemer of deelneemster. Ook niet leden zijn welkom. Ken je mensen die geïnteresseerd zijn breng ze gerust mee.

KWB Bolderberg organiseert: EHBO in het gezin
Bolderberg Domein Bovy op zijn mooist, kijk maar..

Bolderberg Domein Bovy op zijn mooist, kijk maar..

Zalig terras, lekkere gerechten van eigen gewin en bieren, gezellige mensen en ouders met kids voor de speeltuin. De geitjes, schapen, ezel, hangbuikzwijnen, je weet niet waar eerst kijken. Stap je achter de dierenweide het jonge bos in kom je de prachtigste paddestoelen tegen. Loop je tussen de eenden over het beemdenpad, heb je een prachtig vue naar de Bovygebouwen. Langs de kabouters en hazen belandt je weer op dat zalig terras... Doen gewoon.

Zie video na lees verder...

Bolderberg: een uitslag van een persoonlijk resultaat CurieuzeNeuzen in Averbodeshof

Bolderberg: een uitslag van een persoonlijk resultaat CurieuzeNeuzen in Averbodeshof

Over een lange periode tijdens de lente, van 28 april (13 u) tot zaterdag 26 mei (13 u), heeft met grootschalig over gans Vlaanderen de kwaliteit van de lucht gemeten. In elke gemeente werden willekeurig adressen uitgekozen die de befaamde "neus" op een buitenraam op verdiep moesten plakken met meetbuisjes ingebouwd. Vandaag zijn deze metingen openbaar gemaakt, zie ook de kranten, en heeft een familie in Averbodeshof te Bolderberg zijn resultaat aan de website van Bolderberg doorgestuurd.

De NO2-concentratie van uw meetpunt bedraagt 18,0 microgram per kubieke meter. Dit is de indicatieve jaarwaarde die wij berekenden op basis van de twee meetbuisjes. (Onder de afbeelding leest u meer over de indicatieve jaarwaarde).

Zie de link naar de gradatieschaal dat we de waarde "goed" krijgen, wat inderdaad een geruststellend resultaat is.

https://forms.curieuzeneuzen.be/result/7A6DE9B7EAE743D4BD6DAD842804FD6E/42EB8E7C-4556-478C-8B42-2FDCB93723F9/235689

 

 

Ben jij al ingeschreven op BE-Alert? Doe het nu snel!

Al gehoord van de BE-Alert challenge? Om de eerste verjaardag van BE-Alert te vieren, start het Federaal CrisisCentrum met een nieuwe campagne om het aantal inschrijvingen op BE-Alert te laten stijgen.

Wie wil er zich nu niet meteen inschrijven op BE-Alert.

 • Inschrijven is snel en gratis.
 • Je kunt meerdere adressen toevoegen (bv. je eigen adres, adres van jouw werk, adres van de school van jouw kind, je ouders, …)
 • Je ontvangt gratis een bericht van jouw gemeente met handeladviezen bij een noodsituatie (bv. schuilen, ramen / deuren dicht en ventilatie uitschakelen, …)

De BE-Alert Challenge wil dit jaar 100.000 nieuwe inschrijvingen noteren.

💪 Dat kunnen wij in Limburg verslaan 💪

Als eerste provincie waar ALLE gemeenten intekenen op BE-Alert gaan wij de volgende uitdaging graag aan!
Wij streven naar 75.000 Limburgse inschrijvingen! De teller staat momenteel op 46.000, dat wordt een makkie, zeker met jouw hulp!

Komaan, laat je horen en por vrienden en familie aan om zich nu in te schrijven via www.be-alert.be!

Als we dit doel halen voor 15 oktober 2018, geeft provincie Limburg een 100 % Limburgse attentie weg!

Ben jij al ingeschreven op BE-Alert? Doe het nu snel!
Bolderberg: parkingplein tussen st Job-La Passione

Bolderberg: parkingplein tussen st Job-La Passione

Gisteravond was er een infoavond van de gemeente over de aanleg van gescheiden riolering op het pleintje tussen Sint Job en La Paasione.

Men voorziet voor dit jaar enkel de bouw van een pompstation, en na de winter leggen van riolering dwars door dit plein, met uiteraard wat hinder voor gevolg. Opletten met Kerstmismarkt  en mogelijke organisaties? Parking tijdelijk niet te gebruiken?

Afgevaardigde voor de bewoners in de werfvergadering is Ronny Lemmens. Problemen, allemaal naar Ronny.

Bolderbergse glorie, kent u hem nog ?

Bolderbergse glorie, kent u hem nog ?

Er was een tijd dat hij zijn doelpunten bij Sint Truiden uit de goal van Anderlecht ging vissen. Nu uit de haag, de tijden veranderen. Bram Vangeel, heden gewaardeerd hoofd-jeugdcoördinator van 150 Bolderbergse jeugdspelertjes.
Clubmensen !!

Hoeveel mag en kan je onbelast bijverdienen ?

Hoeveel mag en kan je onbelast bijverdienen ?

Een link uit het Laatste nieuws over het onbelast bijverdienen tot 510 per maand.

Erg bruikbaar voor uw vereniging. Denk wel aan een verzekering.

Voert u af en toe een klusje uit voor buren of vrienden, bent u trainer van een sportclub of maakt u maaltijden die u dan verkoopt via een sociaal netwerk of de deeleconomie? Dan hoeft u daar sinds half juli geen belastingen of socialezekerheidsbijdragen op te betalen. Tenminste als u de regels voor dat onbelast bijverdienen volgt.

Lees verder

Dorpsraad: schrijft brief aan schepencollege

Bolderberg 11.09.2018

Aan het College van Burgemeester en Schepenen

Geachte…

Betreft : Grasveld voor het kerkhof e.a

 1. Wij zouden uw aandacht willen vragen voor dit grasveld, dat er eerder onverzorgd bijligt. Diepe gaten ontsieren dit pleintje. Een nivellering dringt zich op. Reeds een paar jaar dringen wij hierop aan, maar vinden moeilijk de bevoegde schepen.

Ook een richtingaanwijzer “ Kerkhof” aan de rotonde werd gevraagd. Familieleden van overledenen van rusthuis “Bocasa”, niet van Bolderberg, vragen ernaar.

 1. Het zebrapad aan de school loopt uit op een muur. Eens herschilderen. Het is nu een voorbeeld van hoe het niet moet. Erg opvallend ! Nog wat verbeteringen aan het voetpad, waarvoor onze dank, zijn ook nodig !

Wij begrijpen dat een zware stortbui problemen geeft, maar de inwoners van Galgeneinde en Reeênlaan vrezen dat het aan het onderhoud van de slokkers ligt ( eikels en bladeren )

      3. De dorpsraad vond de gebrekkige voorlichting bij het uitvoeren van werken erg storend

Het kan toch niet moeilijk zijn om de sociale media FB “ gei zet van bolleberg” of de website www.bolderberg, dat door heel Bolderberg gelezen wordt, hiervoor in te schakelen. Wij vinden dit een taak voor de mobiliteitsambtenaar of informatiedienst

Hoogachtend

Namens de dorpsraad

Marcel G    Roger Ph

Dorpsraad: schrijft brief aan schepencollege
Domein Bovy; dierenweide is uitgebreid met lieve hangbuikzwijnen

Domein Bovy; dierenweide is uitgebreid met lieve hangbuikzwijnen

Er zijn nieuwe bewoners verhuisd naar bovy 😀. Namelijk hangbuikzwijnen, lieve varkentjes.

Komen van het vogel en zoogdierenopvang in Zolder, waar ze al een tijdje verbleven.

Domein Bovy: het herenhuis-hotel naast de bistro Bovy: UPDATE

Domein Bovy: het herenhuis-hotel naast de bistro Bovy: UPDATE

Buitengevel van het herenhuis

Naast het heraanleggen en onderhouden van de natuur op Domein Bovy wordt ook de nodige aandacht besteed aan de gebouwen. Zo zal de buitengevel van het herenhuis, naast Bistro Bovy, grondig gerenoveerd worden. Dit met bijzondere aandacht voor de traditionele vakwerken aan het gebouw.

Het dossier voor deze werken werd goedgekeurd op 16 juli 2018. In de loop van september zal een gespecialiseerde aannemer aangesteld worden voor het uitvoeren van deze renovatiewerken.

Bestemming hotel

Het hotelgedeelte staat momenteel leeg. Gisteren namiddag hebben we met enkele mensen gebrainstormd: vertegenwoordigers van de Winning operationeel en leiding en raad van bestuur, de gemeente vertegenwoordigd door Tom M., Nick I, Martine S, onze dorpsraad vertegenwoordigd door Jim B, Francis H en Ludo S aangevuld door een specialist uit de hotel en horecasector.

Na het oude hotelgedeelte bekeken te hebben ontstonden er leuke en creatieve voorstellen die meegenomen werden door de mensen van de Winning. Nu volgt voor hun een interne oefening om hieruit een profiel te destilleren om het hoteldeel een nieuwe dynamiek te geven dat tot succes leidt.

Je mag nog altijd ideëen mailen naar redactie@bolderberg.be 

AED-toestel voor de sporthal van Bolderberg

Vanaf vandaag zijn de sporthallen van Heusden, Eversel, Berkenbos, Zolder en Bolderberg uitgerust met een Automatische Externe Defibrillator ( AED).

Dankzij een AED is er, in afwachting van de hulpdiensten, een betere hulpverlening bij hartletsels mogelijk. De elektroden van dit volautomatische toestel kleef je op de borstkas van het slachtoffer. Daarna maakt de AED een analyse van het hartritme. Als de analyse uitwijst dat het hartritme hersteld kan worden, zal het toestel een elektrische schok toedienen.

Het toestel begeleidt de gebruiker stap voor stap met gesproken instructies. Onze sportdienst voorziet binnenkort een opleiding reanimeren en defibrilleren met een AED-toestel voor alle zaalwachters. Het geeft hen de kans om snel en efficiënt in te grijpen, om zo de overlevingskansen van slachtoffers te vergroten.
Met dank aan Gemeente Heusden-Zolder (www.heusdenzolder.be)

AED-toestel voor de sporthal van Bolderberg
Domein Bovy: toegankelijkheid kasseienplein verbeteren

Domein Bovy: toegankelijkheid kasseienplein verbeteren

In het najaar volgt de aanleg van een toegankelijk pad op de binnenkoer.
De kasseien op de binnenkoer van Domein Bovy zijn moeilijk toegankelijk voor wie niet goed te been is en voor rolstoelgebruikers. Daarom wordt een voetpad van 1,80m breed aangelegd in betonstraatstenen dat zich tussen de kasseien kronkelt. De betonstraatstenen zijn vlak en de oppervlakte is gewaterstraald waardoor deze niet glad zijn.

 

Overdekte wielerpiste op circuit Zolder: nieuws

In 2023 zal in Heusden-Zolder de tweede overdekte wielerpiste van Vlaanderen staan. De piste zal een onderdeel worden van een nieuw multifunctioneel sportcomplex. Voor de bouw, het onderhoud en de uitbating ervan hebben Sport Vlaanderen, de gemeente Heusden–Zolder, het circuit van Zolder en de vzw Cycling Friends samen een vereniging zonder winstoogmerk opgericht.

De piste :(foto is een illustratie hoe de piste er zou kunnen uitzien)

Met deze overdekte wielerpiste wil de vzw een sportinfrastructuur creëren van het hoogste niveau, waar de allergrootste internationale wedstrijden kunnen plaatsvinden, waar internationale teams kunnen trainen, en waar tegelijk ook jonge sporters begeleid kunnen worden in alle facetten van de schone sport die baanwielrennen heet. De infrastructuur moet sporttechnisch uitmuntend zijn, wat haar uitermate geschikt zal maken voor de snelheidsnummers van het baanwielrennen. Daarnaast zijn de architectonische kwaliteit en de ruimtelijke beleving belangrijk. Uiteraard zal de piste door de UCI gehomologeerd zijn.

lees verder

Overdekte wielerpiste op circuit Zolder: nieuws
De wedstrijdkalender voor de heenronde van de volley Herenploeg spelende in Divisie 2

De wedstrijdkalender voor de heenronde van de volley Herenploeg spelende in Divisie 2

2 Div. Heren  reeks A

8/09/2018

20u

Lanaken

VCK BOLDERBERG

15/09/2018

20u30

VCK BOLDERBERG

ROVEKA STEVOORT

22/09/2018

20u30

VC HEIST DELHAIZE HERENTHOUT

VCK BOLDERBERG

29/09/2018

20u30

VCK BOLDERBERG

HE-VOC HECHTEL-EKSEL

06/10/2018

15u30

TECTUM ACHEL B

VCK BOLDERBERG

20/10/2018

20u30

VCK BOLDERBERG

WARA GENK B

27/10/2018

20u30

VCK BOLDERBERG

KIVOLA RIEMST

03/11/2018

20u30

VC GEEL

VCK BOLDERBERG

10/11/2018

16u30

WARA GENK B

VCK BOLDERBERG

17/11/2018

20u30

VCK BOLDERBERG

MAVO DILSEN-STOKKEM

24/11/2018

15u30

Avoc Achel

VCK BOLDERBERG

01/12/2018

20u30

V.C. ZOERSEL B

VCK BOLDERBERG

08/12/2018

20u30

VOLLEYBAL MAASMECHELEN

VCK BOLDERBERG

15/12/2018

20u30

VCK BOLDERBERG

BVMV BEERSE

22/12/2018

20u30

ROVEKA STEVOORT

VCK BOLDERBERG

Kalender K. Bolderberg FC.

Kalender K. Bolderberg FC.

Nu zaterdag 1 september 2018 start de eerste kompetitiewedstrijd van K. Bolderberg FC. in Hoeselt. Het is voor het eerst dat zij Provinciale in de tweede (B) reeks uitkomen sinds het onstaan van de club.

Hier de wedstrijdkalender van BFC voor de heenronden.

01.09.2018 19.30 VV HOESELT- BOLDERBERG FC
09.09.2018 15.00 BOLDERBERG-THOR HASSELT
16.09.2018 15.00 BOLDERBERG- ’HERENELDEREN
23.09.2018 15.00 OPHEERS-BOLDERBERG
30.09.2018 15.00 BOLDERBERG-LANDEN
07.10.2018 15.00 GRAVELO-BOLDERBERG
14.10.2018 15.00 BOLDERBERG-MUNSTERBILZEN
20.10.2018 19.30 BREGEL SPORT-BOLDERBERG
28.10.2018 15.00 BOLDERBERG-HALEN
04.11.2018 14.30 SCHOONBEEK-BOLDERBERG
11.11.2018 14.30 BOLDERBERG-HENIS
18.11.2018 14.30 HEERS-BOLDERBERG
25.11.2018 14.30 BOLDERBERG-BIESEN
01.12.2018 19.30 KOLMONT-BOLDERBERG
09.12.2018 14.30 BOLDERBERG-ZUTENDAAL
16.12.2018 14.30 BOLDERBERG-HOESELT

Oprichting van een burgerbeweging, "meer Heusden-Zolder" genaamd

De heer Jim Broux uit Bolderberg meldt ons de oprichting van een burgerbeweging "meer Heusden-Zolder".

Doelstellingen kort samengevat:

 • burgers informeren over wat er binnen omze gemeente gebeurd op beleidsvlak.
 • burgers met vragen op weg zetten naar de juiste adviezen of loketten in de administratie.
 • beleidsbeslissingen analyseren en omzetten naar begrijpbare teksten.
 • burgers inlichten wat er met de belastingsgelden gebeurd.
 • burgers de transparantie geven over administratieve stukken.

Werkwijze:

 • Werken samen met andere burgers die belangeloos hun kennis en contacten ter beschikking willen stellen.
 • Samenwerken met alle politieke mandatarissen op een positieve en constructieve manier.
 • Kenniscentrum zijn voor alle burgers van H-Z.

 

Informatie avond zelfstandigen en zaakvoerders

Informatie avond zelfstandigen en zaakvoerders georganiseerd door charon verzekeringen.

Wanneer ? woensdag 26 september Hoe laat ? van 19.00 tot 21.00 uur.

Waar ? Hotel Soete Wey, Kluisstraat 48, Bolderberg Heusden-Zolder.

Je kan inschrijven via de facebookpagina https://www.facebook.com/events/331323400772049/  of mail naar omme@charonzakenkantoor en ronny@charonzakenkantoor.be 

Je kan ook bellen naar het zakenkantoor 011/25 35 22.

Informatie avond zelfstandigen en zaakvoerders
K. Bolderberg FC: ploegfoto seizoen 2018-2019

K. Bolderberg FC: ploegfoto seizoen 2018-2019

Dit is de A-ploeg van BFC die het dit seizoen gaat waarmaken in 2de provinciale.

Klein Teater Bolderberg zoekt acteurs

Wij zijn dringend op zoek naar mensen van Bolderberg die zich willen engageren voor het gezelschap dat op zo'n twee jaar staat van zijn vijftigjarige en 'koninklijke' titel.

Klein Teater Bolderberg zoekt acteurs

K Bolderberg FC voorbereiding nieuw seizoen 2018-2019

VOORBEREIDING SEIZOEN 2018-2019

-----------------------------------------------------------------

Donderdag  26 juli                   19.45          BFC – Melosport

Zaterdag     28 juli                   17.00          Kattenbos – BFC

Woensdag   01 aug                  19.45          BFC-Vorst

Zaterdag      04 aug                  17.00          BFC – Kaulille

Woensdag    08 aug                 19.30          Koersel – BFC

Zaterdag      11 aug                  18.30          Gemeentelijk Tornooi FC Anadol - BFC

Zondag        12.aug                  17.00          Paal Tervant- BFC

Zondag        26 aug                  17.00          FCB – Ham

Zondag       2 sep                      15.00 Kompetitie Hoeselt -BFC

Eventuele wijzigingen zijn mogelijk !

K Bolderberg FC voorbereiding nieuw seizoen 2018-2019
Opgelet voor diefstallen

Opgelet voor diefstallen

Gisteren en vandaag zijn er weer enkele inbraken of pogingen tot inbraak gepleegd in de Heidestraat en de Oude Heidestraat vernemen we via BIN Bolderberg. We roepen dan ook iedereen op om goed uit te kijken en verdachte mensen of voertuigen te melden aan de politie via het nummer 101. Verder is het raadzaam, zelfs met dit weer, om ramen en deuren goed af te sluiten wanneer je het huis verlaat. Op https://www.bolderberg.be/nl/dorp/bin-bolderberg kan je meer info vinden over de werking van de BIN (Buurt Informatie Netwerk). Dit is een plaats waar je meldingen kan doen voor je buren. Dit is niet om te chatten hiervoor kan je terecht op https://www.facebook.com/groups/binhz/

Bolderberg: De extra patrouilles blijven doorgaan

Bolderberg: De extra patrouilles blijven doorgaan

Ongeveer 1 maand al gaat onze zone samen op pad met de federale politie in de omgeving van Bolderberg, Viversel en het kanaal. We hebben al vaststellingen kunnen verrichten en hebben ook geregeld contacten kunnen leggen met de buurtbewoners en/of handelaren. Zelf zijn we ook blij met de interactie die we hebben met de inwoners. Er is ons ook al wat informatie dat nuttig is voor onze onderzoeken aangebracht.

We willen wel nog een zeer belangrijke oproep doen aan de wandelaars/fietsers/lopers en anderen in onze bossen om geen vuurtjes aan te maken en om eventuele verdachte handelingen te melden.  We raden iedereen aan die iets ziet om onmiddellijk 112 of 101 te bellen, om de snelste reactie te krijgen. Momenteel is het nog steeds code rood in hee Limburg.  . We gaan onze patrouilles ook aanhouden en blijven oriënteren naar gevoelige plaatsen.

Voor meer info verwijzen we graag naar onderstaande link:

http://www.limburg.be/Limburg/veiligheid/Nieuwsberichten/Code-rood-blijft-van-kracht.html

 

Oproep crowdfunding ! Wij laten niemand aan de kant staan !

Oproep crowdfunding ! Wij laten niemand aan de kant staan !

Uitnodiging en oproep om onze minder mobiele medemens te laten genieten van de leuke dingen des levens.

Bolderberg Domein Bovy; het nieuwe hazenpad

Ook op Domein Bovy wordt er weer een stap vooruit gewerkt. Het Hazenpad kreeg er de afgelopen dagen 3 wortelmannetjes bij zoals je kan zien op de grote foto boven. Hier zal nog één supergrote paddestoel bijkomen maar deze zal pas voor september of later zijn als de gemeentelijke academie terug van start gaat. Dan zullen er nog enkele beelden ontworpen worden zodat heel het ""HAZENPAD"" volledig af is.

Kinderen ontwerpen nieuw Hazenpad voor Domein Bovy
In het kader van de grote opkuis en hersteloperatie Domein Bovy tovert de Gemeentelijke Academie voor beeldende kunsten uit Heusden-Zolder het oude kabouterpad om tot een mysterieus Hazenpad. De verbeelding van de kinderen en jongeren ligt aan de basis. Zij leveren de ontwerpen.
Jarenlang genoten vele bezoekers, zowel jong als oud van het kabouterpad op Domein Bovy. Bij een mooie wandeling doorheen heet bos kon je kaboutertjes ontdekken die zich verscholen tussen of zelfs in de bomen. Maar ook kabourtjes blijken de tand des tijds niet te doorstaan. Doorheen de jaren zijn vele kabouters beschadigd geraakt of zelfs verdwenen.

De dienst Toerisme van de Gemeente Heusden-Zolder vroeg de Academie of ze nog een toekomst zagen voor de kabouterkes, maar velen bleken niet meer te herstellen. Dan kwam de Academie met het idee om het kabouterbos om te vormen tot sprookjesbos. Een wereld waar fantasiewezens en mysterieuze wezens en trollen en elfen maar ook kabouters leven.

De fantasiebeelden worden zelfs veel groter dan de oude kabouters. Men bestee darom extra aandacht aan de stevigheid, maar ook hun duurzaamheid zodat ze voldoende bestand zijn tegen weer en wind en vandalisme.

De verbeelding van de kinderen zal niet enkel geprikkeld worden door het zien van deze wezens, maar ook door het verhaal dat hen tot leven brengt.

We zien dit als project en dat kan blijven groeien over verschillende jaren waarbij telkens nieuwe wezens hun weg vinden naar Domein Bovy.

Bolderberg Domein Bovy; het nieuwe hazenpad

De Kluis - Uitspraak Hof van Beroep

Teleurstellend verdict voor inbraak Hotel De Kluis

BOLDERBERG – De Kluis - Waarschuwingsborden genegeerd, sloten geforceerd, deuren ingetrapt en elektriciteit ontvreemd. Toch komen de inbrekers van hotel de kluis er met een werkstraf en aan vergoeding van 1600 euro vanaf. “Hier hebben we helemaal niets aan, we zijn enorm teleurgesteld” getuigt Luc Darcis, die in 2014 het fameuze gebouw uit faling overnam.

lees verder

De Kluis - Uitspraak Hof van Beroep

K Bolderberg FC start seizoen 2018-2019

Zaterdagmorgen om 10u30 heeft FC Bolderberg het nieuwe voetbalseizoen op gang getrapt.

Na een stevige looptraining werd er samen geluncht. Namiddag is er opnieuw een stevige trainingssessie geweest waarna er naar de wedstrijd  België – Engeland werd gekeken  in de kantine aan de kluisstraat . De  eerste geslaagde trainingsdag,  waar toch al 25 spelers aanwezig waren, werd waardig afgesloten met een BBQ.

Straks wordt met volle moed en ijver gestart in 2de provinciaal. SUCCES!

K Bolderberg FC start seizoen 2018-2019
VRIJE BASISSCHOOL BOLDERBERG UITSLAG TOMBOLA SCHOOLFEEST 17 JUNI 2018

VRIJE BASISSCHOOL BOLDERBERG UITSLAG TOMBOLA SCHOOLFEEST 17 JUNI 2018

Op algemene vraag hieronder (lees verder) opnieuw de winnende nummers van de schooltombola

Hieronder vindt men de volledige uitslag trekking tombola schoolfeest van 17 juni 2018

Bovy, hoe het vroeger was

Bovy raakt zo stilaan terug in trek. Het is natuurlijk op lange na niet, wat het geweest is, daar is meer tijd voor nodig en zal er nog serieus gewerkt dienen te worden om het attractief te maken.. Voor de dorpsraad en nogal wat bezoekers op Bovy is het spijtig dat de naam " Gasthof 1800" verdwenen is. Waar is dat nu goed voor ? Dat was een teken van erkenning van het historisch heemkundig aspect van deze gebouwen. Een respect dat de vroegere VVV-Toeristische dienst met Bert Peeters, Paul Joris , Marcel Dumon en heelwat anderen erg waardevol vonden en ook wilden beklemtonen. Bovy is niet alleen een café, maar een domein. " Hove montienem iet in Sulrem" " Het hof bij de berg in Zolder." Toon het aan de bezoekers !

 

Bovy, hoe het vroeger was

Basisschool Bolderberg werd vandaag het doelwit van vandalen !

Na vrijdagnacht vandalen op Bovy en enkele aangrensende straten, gisteren vuurke stook in de bossen op een 2-tal plaatsen, was het deze middag prijs aan onze basisschool. Crapuul vond het nodig om een raam in te gooien, dat werd ontdekt door de directeur Annette Palmers. Moet gebeurd zijn tussen 12.45 en 13.30 uur. De politie van H-Z heeft de nodige vaststellingen gedaan. Moest iemand iets gezien hebben of nuttige tips kunnen geven naar de dader(s), gelieve dan de politie te verwittigen of te mailen naar redactie@bolderberg.be 

Info Annette Palmers

Basisschool Bolderberg werd vandaag het doelwit van vandalen !
Vuurke stook in de bossen van Bolderberg

Vuurke stook in de bossen van Bolderberg

OPROEP AAN IEDEREEN OM NU ZEKER NIET MET VUUR BEZIG TE ZIJN BUITEN, en zeker niet in de bossen.

Gisteren heeft Luc Van Esch tijdens een segweytocht door de bossen op de Bolderberg bij de oude Kluis een uitgedoofde vuurhaard, of vuurke stook ontdekt. Dus denkt aan de verschrikkelijke gevolgen hiervan wanneer zo een brand door de bossen jaagt, richting bewoonde straten en dorp!!!!!!!!!!!!!

Vertel de kinderen groot en klein dat dit absoluut niet mag en kan!!!!!!!!!!!!!!!!

gemeentehuis H-Z: Werken op afspraak: een evaluatie

gemeentehuis H-Z: Werken op afspraak: een evaluatie

Hoe maak je online een afspraak?

 • Ga naar heusden-zolder.be/afspraak of zoek op onze website naar het gewenste product  en klik op de knop 'maak een afspraak'
 • Kies het product waar je een afspraak voor wilt maken. Bij enkele producten kan je aangeven hoeveel je van dit item wilt (bijvoorbeeld reispassen voor het hele gezin)
 • Kies een datum en tijdstip
 • Vul je contactgegevens in
 • In je mailbox ontvang je een afspraakbevestiging en een overzicht van alle benodigdheden
 • 24 uur voor je afspraak ontvang je een herinneringsmailtje, met daarin nogmaals alles wat je moet meebrengen. Komt een ander moment toch beter uit? Wijzig of annuleer je afspraak  via de link in je afspraakbevestiging.

Straatfeesten in H-Z brengen mensen samen

Ook in 2018 kunnen onze inwoners aanspraak maken op een toelage voor het organiseren van een straatfeest. 

Straatfeesten in H-Z brengen mensen samen

Politie van H-Z controleert continu op overdreven snelheid. Lees maar....

Naar aanleiding van meldingen van onaangepaste snelheid flitste de verkeersdienst in 7 straten. 1361 voertuigen werden gecontroleerd. 259 bestuurders negeerden de snelheidsbeperkingen

Politie van H-Z controleert continu op overdreven snelheid. Lees maar....
Wensen & felicitaties

Wensen & felicitaties

Je kan iemand een wens of een felicitatie sturen...

Rechts bovenaan de website vindt je de knoppen voor het weerbericht, wensen & felicitaties en om met ons contact te nemen om bepaalde dingen te vragen of te melden.

Stuur een familielid, vriend of zomaar iemand een wens (goede gezondheid) of feliciteer hem of haar met zijn of haar nakende verjaardag.

Wie vertegenwoordigt onze parochie ?

Kerkraad, parochieteam en de pastorale ploeg.

Volledige info vindt je onder de pagina "parochie"

Wie vertegenwoordigt onze parochie ?
Super-WK in 2023: Circuit Zolder wil dat Vlaanderen hierop inzet

Super-WK in 2023: Circuit Zolder wil dat Vlaanderen hierop inzet

De Internationale Wielerunie (UCI) gaat vanaf 2023 om de vier jaar een Super-WK organiseren.

BIN Bolderberg

BELANGRIJK = VEILIGHEID!

BIN Bolderberg

Persbericht: Lokale politie Heusden-Zolder en de federale politie te paard gaan samen op pad.

Op woensdag 20/06 zijn wij begonnen aan een actieplan rond de P69 aan het circuit van Zolder en de bossen van Bolderberg. Jaarlijks keren problemen van drugsgebruik en –handel terug in deze regio, maar zeker ook de meldingen van openbare zedenschennis.

Persbericht: Lokale politie Heusden-Zolder en de federale politie te paard gaan samen op pad.

JEUGDBESTUUR BOLDERBERG FC: papiercontainer wordt door sommigen fout gebruikt !

papiercontainer wordt door sommigen fout gebruikt !

JEUGDBESTUUR BOLDERBERG FC: papiercontainer wordt door sommigen fout gebruikt !

Brug van Stokrooie:

update werken 30-05-2018

Brug van Stokrooie: