Overlast eikenbomen zone Reëenlaan en aanverwante straten: vorming hulpgroep opruimen: UPDATE 15-08

Overlast eikenbomen zone Reëenlaan en aanverwante straten: vorming hulpgroep opruimen: UPDATE 15-08

09/08/2021

Update 15-08:

Intussen hebben er al 4 personen zich aangemeld om waar nodig de tuinen op te ruimen bij de mensen (op leeftijd, ziekte, handicap) die dit niet meer kunnen. We proberen als dorpsraad dit te organiseren, in kaart te brengen, wie effectief hulp nodig heeft. Onnodig u op te geven wanneer je het makkelijk zelf kan maar bv 'geen tijd hebt'. De dorpsraad en andere helpers zijn absoluut geen klusjesdienst maar doen dit uitzonderlijk in deze specifieke situatie.

Voor wie mee wil helpen opruimen, stuur even een mailtje naar kluizenaer1970@gmail.com 

Graag deze oproep vanuit de dorpsraad tot het vormen van een groep mensen die graag de handen uit de mouwen steken om in de herfst/winterperiode af te spreken tijden om vooral de meest oudere bewoners gaan te helpen met het opruimen van eikels, bladeren, takjes en afgebroken takken in de voortuinen tot aan de wegenis.

De gemeentelijke ploegen met de veeg- en borstelmachines komen op geregelde tijdstippen de straat schoonvegen, zetten bladerkorven op geregelde plaatsen, en op gepaste tijden worden de bomen onderhouden.

Stel u kandidaat door een mail te sturen naar de voorzitter dorpsraad, Ludo Steemans, met mailadres kluizenaer1970@gmail.com. In afspraak met de bewoners zullen we dan met de oudere bewoners afspraken maken wanneer en wie geholpen dient te worden.

Laat maar komen de kandidaten...

Ludo Steemans

voorzitter dorpsraad.

de redactie bolderberg.be  LS